Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRSKO PONAŠANJE

Policija obavila razgovor s Lidijom Bačić, podignuta prijava za remećenje javnog reda i mira

Foto: Matija Habljak/PIXSELL/čitateljica
1/7
19.05.2019.
u 11:28

Daruvarska policija je obavila obavijesni razgovor s pjevačicom zbog incidenta koji se dogodio 17. svibnja u Varšavskoj ulici u Zagrebu, a protiv pjevačice bit će podignuta prekršajna prijava zbog remćenja javnog reda i mira.

- Jučer je obavljen razgovor s Lidijom Bačić u policijskoj postaji Daruvar. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Protiv pjevačice bit će podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira - potvrdili su nam su iz policije.

Policija ju tereti za naročito drsko ponašanje, a s obzirom da joj je uručena obavijest o prekršaju, neće je privoditi Prekršajni sud, već će postupak ići redovnim putem.

Prije jučerašnjeg završnog koncerta u Daruvaru na Danima piva, policija je obavila razgovor s pjevačicom o incidentu u Zagrebu. Nakon razgovora s policijom, održala je koncert na središnjem gradskom trgu u Daruvaru, a detalje s tog koncerta pogledajte u videu u galeriji. 

1/15

U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti izazvanog incidenta.

 

Ključne riječi

Komentara 45

DJ
DjD
12:10 19.05.2019.

U Splitu bi to bilo simpatično, dio temperamenta. Zemite je nazad

DU
Deleted user
15:20 19.05.2019.

Tak je, pljuvački nastrojeni Hrvateki. Zaslužili ste sve što vam se događa.

KA
kanđija
12:53 19.05.2019.

Samo u Hrvatskoj policija postupa po novinskim člancima... ako se zamjerite novinarima jao si ga vama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije