Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANOSNA PJEVAČICA

Lidijina guza obara rekorde u lajkovima na Instagramu

Lidija Bačić
Foto: Petar Krajačić Vilović
1/14
05.07.2017.
u 09:15

Popularna Lile sinoć je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj stoji na bazenu, no u prvom planu je njena pozadina.

Lidija Bačić ponovno obara rekorde u broju lajkova na društvenim mrežama. Popularna Lile sinoć je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj stoji na bazenu, no u prvom planu je njena pozadina. Fotografija je u 12 sati skupila više od 9000 lajkova.

- Napokon malo odmora - napisala je Lidija, a jedan joj je fan odgovorio "napokon malo guze", budući da je, slučajno ili ne, Lilin kupaći kostim previše otkrio.

Jedan joj je pratitelj rekao da je kraljica, te da pusti ove koji joj zavide na izgledu.

Lidija je nedavno objavila album "Tijelo kao pjesma", s kojeg je prošlog tjedna predstavila spot "K’o da živim unazad". Lile počinje graditi i filmsku i TV karijeru, budući da će se pojaviti u filmu "Aleksi" redateljice Barbare Vekarić, a ponuđena joj je i uloga u novoj sezoni serije "Počivali u miru".

 

Napokon malo odmora☀🌊

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

 

Komentara 26

LI
liliZG
09:47 05.07.2017.

pjevačica ili guzičarka, ..nije mi jasno,.. ne bi li njezine glasovne mogućnosti trebale biti u prvom planu?

IM
Immanuell
11:46 05.07.2017.

Bome, postali ste gori od 24 sata.....

DU
Deleted user
11:15 05.07.2017.

Da može obarala bi rekorde glasom, ali ne moze sirota.... Muzika je bia bolja kad su ruzni ljudi smjeli pjevat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije