Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIDIJIN KUTAK

Vjerovali ili ne, Lidija Bačić ponovno izaziva. Pohvalila se da je tip-top

Lidija Bačić
Foto: Instagram
1/5
31.03.2017.
u 12:47

- Letim u studio, a pazim da sam tip-top - napisala je Lidija Bačić pokraj fotografije na kojoj je u prvom planu njena pozadina.

Lidija Bačić nas je toliko navikla na svoje slobodnije fotografije da bismo lako mogli otvoriti i njen kutak. Jučer je na Instagramu stavila fotografiju na kojoj se gleda u retrovizor automobila.

- Letim u studio, a pazim da sam tip-top - napisala je Lidija Bačić pokraj fotografije na kojoj je u prvom planu njena pozadina.

- Ne paziš ti da si tip top, nego reklamiraš dupence - detektirao je njene prave namjere jedan prijatelj, a mnogi su je pohvalili. Bilo je i onih koji su rekli da jedva čekaju ljeto kako bi se Lidija konačno skinula u kupaći kostim.

 

Letim u studio...a pazim da sam tip top😂 #novapjesma #tiptop #ogledalce

A post shared by LIDIJA BAČIĆ🇭🇷Croatian singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

>>Je li sada pretjerala? Lidija Bačić ovom fotografijom šokirala obožavatelje

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar HajdukLika
HajdukLika
20:00 31.03.2017.

Uskoro će doći do provale u stan ove dame i zamijetit će da joj je netko ukrao privatni snimak s jedne jahte. Što će joj pomoći da nađe budućeg supruga u Srbiji.

SU
sudac202
14:21 31.03.2017.

U Frankfurtu ima puno ljepših guzica za 50€ po satu :)

Avatar rothmans
rothmans
18:18 31.03.2017.

pa čim se ovako na silu gura i nije nešto ali osobno ne bi joj ni lipe naplatio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije