Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret Euroviziji

Let 3 hit je na TikToku: Prlja se javio na engleskom jeziku, pratitelji oduševljeni

Foto: bravo!
1/6
29.03.2023.
u 19:15

Na službenom TikToku Eurovizije je prije nekoliko dana objavljen i video Zorana Prodanovića Prlje (58) koji se publici obratio na engleskom jeziku.

Ovogodišnji hrvatski predstavnici na Euroviziji, riječka skupina Let 3, priprema se punom parom za nastup u Liverpoolu. Dečki će Hrvatsku predstavljati s pjesmom 'Mama ŠČ!' koja je postala pravi hit na društvenim mrežama baš kao i Mrle i Prlja.  Na službenom TikToku Eurovizije je prije nekoliko dana objavljen i video Zorana Prodanovića Prlje (58) koji se publici obratio na engleskom jeziku. - Izrazito smo uzbuđeni, ne možemo dočekati. Brojimo minute, sate, dane i tjedne. Jedva čekamo - rekao je Prlja, dok je u pozadini svirala pjesma 'Mama ŠČ!'. Odmah ispod objave počeli su se nizati komentari oduševljenih pratitelja. "Idemooo Hrvatska", "Obožavam slušati Zorana dok priča engleski", "Kralj Eurovizije", "Traktor za veliko finale", "Apsolutna ikona, idu ravno u finale, jedva čekam vidjeti ih uživo", samo su neki od komentara. 

@eurovision ŠČ! 🚜 50 days to #Eurovision2023 ♬ original sound - Eurovision

Hrvatskim predstavnicima nisu samo naklonjeni obožavatelji Eurovizije već i kladionice.  Naime, Hrvatska na kladionicama već danima stoji na 16. mjestu u ukupnom poretku, a na kladionicama za prvu polufinalu večer su skočili. Naime, kladionice kažu da Let 3 ide u finale s osmog mjesta i sa šansom od 74 posto. Ispred Hrvatske su na kladionicama za ulazak u finale iz prve polufinalne večeri Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija i Srbija.

Podsjetimo, ranije je otkriveno da hrvatski predstavnici nastupaju sedmi u prvoj polufinalnoj večeri koja je zakazana za 9. svibnja. Finale je na rasporedu u subotu 13. svibnja. Prve polufinalne večeri gledatelji će odabrati 10 pjesama koje će se u finalu pridružiti Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Njemačkoj i Ukrajini, koje su automatski ušle u finale.

Inače, Let 3 su se na Dori predstavili i neobičnim kostimima te dolaskom u dvoranu na traktoru. Članovi grupe na pozornici su se prvo pojavili u dugačkim neobičnim kostimima koje su za njih napravile Manuela Paladin Šabanović i Lana Letović Perčin. Započeli su pjevati, a potom je u jednom dijelu pjesme dio članova benda legao na pozornicu. Vratili su se svojim koreografijama, a na pozornici su se pojavili i s dvije velike rakete. Pred kraj pjesme članovi benda pokazali su kako se ispod dugačkih kostima nalaze nešto kraći prozirni kostimi sa šljokicama. Pjesma 'Mama ŠČ' koju izvode tako je uz neobičan tekst dobila i neobičnu koreografiju koju mnogi nisu mogli ne zamijetiti.

Što se Eurovizije tiče, iako su prošle godine pobijedili Kalush Orchestra, predstavnik Ukrajine, domaćin natjecanja je Engleska. Naime, Ukrajinci su zaključili da zbog situacije u zemlji ne mogu održati ovo natjecanje te domaćinstvo prepustili drugoplasiranoj državi, Velikoj Britaniji. Natjecanje će se odviti u Liverpoolu. Nedavno smo saznali i voditelje ovog spektakla u organizaciji BBC, a to su: britanska glumica Hannah Waddingham (48), glazbenica Alesha Dixon (44) i ukrajinska pjevačica Julia Sanina (32). Njima će se u finalnoj emisiji pridružiti i poznati voditelj Graham Norton (59). 

VIDEO Danijela Martinović o vezi s inspektorom: 'Stvarno sam sretna'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:09 29.03.2023.

Ovi su sramota za Hrvatsku. Muzika nikakva. Furaju tu neku provincijalnu pedersku estetiku (koja mi se osobno uvijek gadila) - to je bilo "moderno" i "sokantno" mozda prije 50 godina kad su to radili Village People. Uz to imaju tu nekakvu anti-Rusku prezentaciju kako bi se ulizali ziriju... Zalosno.

PO
poluvodič
21:56 29.03.2023.

to onaj tiktok kojeg svak živ sad briše s mobitela?

SP
Split71
19:49 29.03.2023.

Aaaaaaaa,sad gore jedan i drugi mogu birati čepe koje će gurat......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije