Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Bin Drai

Bivša miss Jugoslavije o braku sa šeikom: Živim u haremu sa 147 žena, otključavaju mi zlatni kavez

Foto: Instagram screenshot
1/7
29.03.2023.
u 11:08

Jelena Bin Drai već dva desetljeća živi u Dubaiju, gradu u koji ju je odvela manekenska karijera, a zadržala ljubav sa šeikom Saeedom Bin Draijem. Kako izgleda njezin život i brak sa šeikom, Jelena je sarkastično otkrila u jednom od rijetkih intervjua u kojemu se i šalila na vlastiti račun

Jelena Bin Drai (43), srpska manekenka koja je popularnost stekla kao miss Jugoslavije, već godinama živi u Dubaiju. Svoju obitelj zasnovala je s bogatim arapskim poduzetnikom i šeikom Saeedom Bin Draijem. Jelena s obitelji živi u raskošnom zdanju, a dio interijera pokazala je na fotografijama na Instagramu. Bogatstvo njezina supruga procjenjuje se na dvije milijarde dolara, a Jelena je vlasnica lanca kozmetičkih salona. Sa suprugom ima četvero djece – devetogodišnju Asju, godinu dana mlađeg Hilala, šestogodišnjeg Hamdana i jednoipolgodišnjeg Rashida.

Jelena ne daje često intervjue, a u jednom od rijetkih intervjua koji je dala 2021. godine  za portal luftika.rs istaknula je kako se često susreće s uvredama i stereotipima jer ima skromne korijene, a danas živi u golemom bogatstvu.

– Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla – rekla je nekadašnja missica, a danas uspješna poduzetnica, koja se osvrnula i na tračeve da živi u haremu.

Foto: Instagram screenshot

– Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vrijeme pandemije ne moram trpjeti i gledati svaki dan – rekla je Jelena i opisala svoj život u Dubaiju.

– Kada se ne bavim sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena, onda vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start-up sektor, dječji vrtić i još pokoju tvrtku. Ponekad se bavim i djecom, čisto da zapamte tko im je majka. Treniram, a u večernjim satima šetam po plaži, kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza – izjavila je sarkastično bivša manekenka.

Rekla je i da se na svojoj koži uvjerila da je uspjeh jedina stvar koju ljudi nikada ne opraštaju. Ipak tvrdi da nije sigurna je li uspješna zbog svoje karijere ili jer se "bogato udala". Priznala je i da se često susreće s uvredama jer se udala za muslimana, no time se ne zamara previše. 

– Dođem do Srbije kada mi obaveze u palači dozvole i kada se zaželim svinjskih ušiju i repova, samo se nadam da ovo neće sultan pročitati – rekla je Jelena kroz šalu.

Inače, manekenski život doveo je Jelenu prije dva desetljeća u Dubai, gdje je upoznala Saida i nakon nekog vremena njihovo poznanstvo preraslo je u ljubav koju su okrunili brakom 2008. godine.

– Pri prvom susretu uopće nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo 48  kilograma i, samim tim, djelovala sam ispijeno i jako mršavo. Njemu se kao i svakom Arapinu sviđaju „rasne“ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli komunicirati – izjavila je Jelena u jednom intervju. 

VIDEO Severina na sudu proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice, otkriveno što joj je rekla

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar antikomunist2
antikomunist2
13:58 29.03.2023.

Ma sve je to iz čiste ljubavi - 147 puta. Što se voli to se i ima. Moj šuro voli ovce. Ima ih jedno stotinjak.

HE
Herceg56
12:16 29.03.2023.

Nije u šoldima sve!

Avatar Bobiii
Bobiii
17:18 29.03.2023.

Pa svatko bira svoj put i svoju sreću. Koliko je sretna to samo ona zna,kao i svatko od nas pojedinačno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije