Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA PJEVAČICA

Lepa Brena otkrila jelovnik uz koji je smršavjela 17 kilograma

Lepa Brena
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
07.11.2019.
u 08:39

–  Zaista je nemoguće držati dijetu šest mjeseci – kazala je Brena i rekla da se na dijetu odlučila na početku karijere kada je konobar u jednom hotelu u kojem je pjevala kazao: "Mislio sam da će doći pjevačica,kad ono – došla trafostanica." To ju je povrijedilo, ali i potaknulo na mršavljenje.

Lepa Brena posljednjih je 35 godina jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji. Pjevačica koja će u zagrebačkoj Areni 14. i 15. prosinca održati dva velika koncerta na samom početku karijere imala je problema s kilogramima. U razgovoru za Blic prvi je put detaljno objasnila kako je tada smršavjela čak 17 kilograma.

– Zaista je nemoguće držati dijetu šest mjeseci – kazala je Brena i rekla da se na dijetu odlučila na početku karijere kada je konobar u jednom hotelu u kojem je pjevala kazao: "Mislio sam da će doći pjevačica,kad ono – došla trafostanica." To ju je povrijedilo, ali i potaknulo na mršavljenje.

– Kada sam skinula prvih 10 kilograma, odlučila sam da tijelo dovedem do savršenstva. Ujutro sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna juha bez masnoće i rezanaca. U stvari je to bila voda u kojoj se samo blanširalo povrće, a ne kuhalo do besvijesti da ne dobijete ni jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso koje je bilo na grillu ili je bilo kuhano meso jer se ono lakše može svariti – kazala je Brena i dodala da posljednji obrok ipak treba biti najkasnije do nekih 18,19 sati, a za večeru treba jesti nešto lagano kao što je komad piletine ili ribe, uz salatu. 

– Na neki način živimo kampanjski, zato što mi, kad radimo koncerte, ne možemo raditi pauzu, kao neki koji rade bilo koji drugi posao pa se odmore 10 minuta. Tada sam u šest mjeseci smršavjela s 84 na 67 kilograma. Bila sam oduševljena sama sobom, bio je to divan poticaj, nova energija, i od tada sam rekla da više sebi nikada neću dopustiti da moj maksimum bude veći od dva kilograma. Treba biti iskren prema sebi, stati pred ogledalo bez odjeće i biti lijep sam sebi, to je ono što je suština. Svi moraju shvatiti da se veliki rezultati postižu velikim radom i velikim odricanjima koja su dugotrajna. Vjerujte u sebe – zaključila je pjevačica. 

 

Ključne riječi

Komentara 61

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
09:42 07.11.2019.

Bas ste dokazali da nemate morala vi za vecernjeg,tu cetnicku babu stavit, koja je pjevala i zagovarala klanje hrvata 90ih. BAS STE SE DOKAZALI.

FA
fake
09:51 07.11.2019.

Sram vas može biti kao i što vam je sramotno propagiranje bratstva i jedinstva svaki dan.

Avatar toxic alien
toxic alien
12:25 07.11.2019.

Sve manje i manje razlike izmedju VL-a i recimo Kurira! Trebali bi uvesti i jedno izdanje na ekavici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije