Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošlog vikenda

Leonardo DiCaprio uživao na Ibizi, u glumčevom društvu bila i 22-godišnja manekenka

Foto: PA/Pixsell
1/40
07.06.2023.
u 07:00

Glumac je prošlog vikenda uživao na Ibizi, a društvo mu je pravila grupa prijatelja među kojima i 22-godišnja manekenka Meghan Roche.

Glumac Leonardo DiCaprio (48) svojim ljubavnim životom pobuđuje zanimanje javnosti, a čestim izlascima i druženjima s mlađim damama privlači pozornost. DiCaprio je tako prošlog vikenda uživao na Ibizi, a društvo mu je pravila grupa prijatelja među kojima i 22-godišnja manekenka Meghan Roche. Page Six piše da glumac i Meghan nisu u ljubavnoj vezi, već je ona djevojka njegovog prijatelja, koji je također bio na jahti. Meghan surađuje s najboljim dizajnerima današnjice te je dosad sudjelovala u brojnim kampanjama.

Foto: Profimedia

Inače, nedavno su se u stranim medijima pojavili napisi da je Leonardo u vezi s 28-godišnjom Mayom Jamom, voditeljicom showa Love Island. Voditeljica se naposljetku oglasila i negirala glasine da je u vezi sa slavnim glumcem.  Glasine o njihovoj vezi prvi put su se pojavile u veljači, kada je Sun objavio da su Maya i Leonardo zajedno partijali dvije noći zaredom u Londonu

Ranije ove godine DiCaprio je viđen u izlasku s 21-godišnjom američkom manekenkom Josie Redmond. Prije nego što je viđen s Josie, šuškalo se da je u vezi s 19-godišnjom manekenkom Eden Polani, no on je te navode negirao. Glumac se nedavno našao na udaru kritika nakon što su mnogi primijetili da izlazi samo s djevojkama mlađim od 25 godina.

VEZANI ČLANCI:

Naime, Leo je u rujnu prošle godine prekinuo četverogodišnju vezu s glumicom i modelom Camilom Morrone. Razlog njihovog prekida nije otkriven, a mnogi su tada povukli paralelu s njezinim godinama. Još prije tri godine primijetio je to i jedan korisnik Reddita. Naime, on je tada objavio graf koji pokazuje kako oskarovac nikad nije bio u vezi s djevojkom starijom od 25 godina. Sve njegove javnosti poznate djevojke ostavljao je najkasnije nakon što bi proslavile 25. rođendan, a to se dogodilo i Camili. 

- Kad djevojke napune 25 godina, one traže nešto više. Žele se udati i skrasiti. To nije ono što Leo želi. On ne želi obitelj niti želi biti sa ženom koja će ga na to tjerati - rekao je prijatelj slavnog glumca za Page Six jednom prilikom. Dodao je i da Leonardo možda stari, ali da 'njegov ukus ne stari'.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije