Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi film

Leona Paraminski glumi djevojku koja je žrtva mobbinga

leona (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
10.01.2011.
u 19:30

– Djevojka sam koja živi s mamom i traži posao. Nakon što pronađe adekvatan i prijavi se za njega, susretne se s poslodavcem koji joj postavlja uvjete i na razgovoru je seksualno zlostavlja – objašnjava Leona

Glumica Leona Paraminski i dalje je zaštitno lice kratkih filmova redatelja Dalibora Matanića. U “Mezaninu”, trećem nastavku njegova omnibusa, pokazala je negativne strane poslovnog svijeta u Hrvata.

– Djevojka sam koja živi s mamom i traži posao. Nakon što pronađe adekvatan i prijavi se za njega, susretne se s poslodavcem koji joj postavlja uvjete i na razgovoru je seksualno zlostavlja – objašnjava Leona. Film dalje prati mladu osobu kroza sve dramatične situacije i stanja koja ona prolazi.

– Trauma i strah koji ona proživljava neopisivi su – kaže 31-godišnjakinja. Društveno osjetljiva tema, kao i u prošla dva filma, ideja je redatelja Matanića.

– Nastavljamo govoriti o intimi mladih djevojka. U ovom filmu tema je mobbing koji se proteže cijelim poslovnim svijetom – kazao je Dalibor Matanić.

Film “Mezanin” od proljeća bi trebao krenuti pred domaću i inozemnu publiku na našim i mnogim stranim festivalima.

Komentara 1

ĆI
ćirohito
01:22 11.01.2011.

Ovaj Matanić je toliko iritantan i stalno iskače iz paštete. Sanaderi su za njega male bebe. Najgore je što njegove štancane netalentirane igrarijice plaćamo mi, porezni obveznici. Novinari, a da posvetite bar jednu rečenicu mladim hrvatskim fizičarima? Najgore od svega je što je ovaj tip stalno u rubrici SCENA, što itekako govori o njemu kao kvazi umjetniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije