Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživali

Lejla i Tarik Filipović otkrili kamo su sada otputovali: Poznati par zaputio se u predivno mjesto u blizini

Foto: Instagram screenshot
1/18
12.05.2022.
u 17:56

Bračni par Lejla i Tarik Filipović zaputili su se u susjednu Srbiju, točnije na Petrovaradinsku tvrđavu gdje su uživali na suncu i u delicijama, a sve su podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Glumac i voditelj Tarik Filipović (50) i njegova supruga Lejla (45) ne skrivaju koliko uživaju u putovanjima, a sada su sa svojim pratiteljima na Instagramu pokazali gdje se trenutno nalaze. Poznati bračni par pokazao je da su skoknuli do susjedne Srbije, gdje su u Petrovaradinu uživali u suncu i raznim delicijama.

Petrovaradin je nekadašnji utvrđeni grad na Dunavu u blizini Novog Sada, a supružnici su posjetili čuvenu Petrovaradinsku tvrđavu, koja je poznata kao Gibraltar na Dunavu. Lejla je na svojem Instagram Storyju pokazala u kojim su delicijama tamo uživali, kao i kakav pogled se pruža s tvrđave.

Lejla je za posjet Petrovaradinskoj tvrđavi odabrala haljinu koja je idealna za ove vremenske prilike. Radi se o lepršavoj haljini s uzorkom sitnog cvijeća u plavoj nijansi. Haljina ima tanke naramenice te se kopča cijelom dužinom, ali se i veže visoko na struku te tako figura izgleda dodatno izduženo. Bivša miss uz haljinu je kombinirala bijele tenisice te sunčane naočale s plavim okvirom. Tarik se djelomično uskladio s njom. Glumac i voditelj nosio je plave hlače i sivu majicu, a par je objavio i fotografiju na kojoj zajedno poziraju.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Lejla i Tarik nedavno su objavili fotografije s putovanja u Istru. Par je posjetio Vrsar, a sa svojim su pratiteljima podijelili fotografiju na kojoj su pozirali na klupici. Tarik i Lejla pozirali su tako da je svatko sjeo s jedne strane kipa. „Casanova, ovaj u sredini“, našalila se pored fotografije. Tada je podijelila i fotografiju na kojoj pozira u cvjetnoj haljini s kojom se kombinirala efektnu tirkiznu torbu od krokodilske kože.  

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

 

Komentara 2

ED
edvardl
18:20 12.05.2022.

Da i ostanu tamo, nikom ovdje ne bi falili!

Avatar Glina74
Glina74
19:47 13.05.2022.

Sa čime su oni zaslužili toliku pozornost , slike stare po nekoliko godina i zato što nam dosađuju sa svojima putovanjima pa i drugi parovi putuju po svijetu i nikome ništa nikome ne dosađuju ;;;;; mi smo sada ovdje ida ovdje i sada ondje . A i druge CURE imaju haljine sa CVIJETIČIMA i što je tome nešto interesantno ,,,,, haljina sa cvijetičima ahahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije