Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ljubav vjeruje

Legendarni Žigo još nije našao ljubav života, a sada je i u dugovima

Goran Žigo u emisji 'Ljubav je na selu'
Foto: RTL
1/4
10.07.2019.
u 16:00

Gorana Žigu gledali smo u showu "Ljubav je na selu". Bivši sudionik ovog realityja još uvijek je solo, a traži kršnu i kulturnu ženu.

Goran Žigo legendarni je farmer iz RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" koji još uvijek živi solo i ljubavna sreća mu se nije osmjehnula,  ali ne gubi Žigo nadu. 

Ne ide ga baš ni na poslovnom planu, pa priznaje za 24 sata da je upao i u dug jer mu je stiglo 5600 kuna poreza na OPG koji je otvorio, a nema s čime to platiti.

-  Ima sam ovce, ima sam krave. Sad nemam traktora, drugi mi njivu kosi, drugi mi bale gona. Triba mi zero štalice i desetak krava da mogu prodavati sir. Lako je dovest ženu, ali čemu kad nemaš šta jist i što ću sirotinju stvarati na svit - govori Žigo.

Kaže kako mu za sreću treba samo deset krava, a za žene kaže da ga se boje. Govori kako svi misle da je u showu zaradio velike novce, ali  veli, zaradio je tek toliko da vrati dugove i malo uredi kuću. Otkrio je i kakvu ženu traži:

- Tražim brate kršnu ženu, da je kulturna, da može biti sa mnom i prijateljima i eto ti. Cilj mi je oženiti se i ako Bog da, da podari koje
dijete, tako da znam da za nekog živim i radim. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije