Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Legendarni Mišo Kovač im toliko znači da su njegov lik i pjesme istetovirali na svoje tijelo

Nedavno je Miši Kovaču odano i veliko priznanje, proglašen je najpopularnijim pjevačem svih vremena i ta titula mu zasluženo pristaje.
07. kolovoza 2019. u 16:52 2 komentara 644 prikaza
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/8

Fenomen, imenom i prezimenom zvan Mišo Kovač, više je od samog izvođača. Njegova ga vjerna publika obožava, ali ne samo radi stihova i glazbe. Postoji tu nešto puno više što ih veže i poistovjećuje s njim, često opisuju. Na njegovim koncertima rijetko tko sjedi, a kad se legendarni pjevač pojavi na pozornici, dovoljno je da samo tradicionalno i pomalo ikonski, podigne ruke i pozdravi svoje obožavatelje.

Mišo Kovač LEGENDA Mišo Kovač danas slavi 78. rođendan!

Rijetko se na jednom koncertu može doživjeti da svi prisutni pjevaju kao jedno od početka do kraja svake pjesme pa čak i kad Mišo zahvalno gleda prema masi koja se tog trenutka okupila na određenom mjestu, samo radi njega. Nedavno mu je odano i veliko priznanje, proglašen je najpopularnijim pjevačem svih vremena i ta titula mu zasluženo pristaje.

šibenska legenda Mišo Kovač na oporavku u toplicama proslavio 78. rođendan

Koliko je publika zaluđena s njegovim likom i djelom te koliko ga ljudi obožavaju, dokazuju upravo njihova istetovirana tijela. Naime, postoje obožavatelji koji su upravo svoje tijelo trajno obilježili njegovim likom ili omiljenim stihovima iz neke njegove pjesme. Na pitanje „Zašto su to napravili?“, fanovi često odgovaraju da je Mišo za njih i njihove živote nešto neopisivo te da su njegove pjesme nepresušne i bezvremenske melodije i stihovi koje nose sa sobom gdje god se nalazili.

Look Like Mišo Kovač Mišo Kovač ima svog dvojnika i iz Zagreba je: Uočavate li sličnost?

Obožavatelji definitivno neće ostati zakinuti za najveći koncert godine, koji je svakim danom sve bliže. To će biti više od koncerta jer Mišo piše povijest i „odgaja“ generacije. “Samo nas nebo rastavit može”, naziv je koncerta kojeg će Mišo Kovač održati u Areni Zagreb u subotu 26. listopada, a svoje ulaznice možete pronaći ovdje

Kapetan Dragan
ODSLUŽIO KAZNU
Kapetan Dragan pušten iz zatvora i protjeran iz Hrvatske
Vozi eko
VOZI EKO
Odgađa se edukativni projekt Vozi eko