Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Legenda repa izbacila novi hit!

06.11.2018.
u 17:00

Marin Ivanović Stoka (37), legenda hrvatskog repa, prošli je mjesec na povratničkom koncertu s Markom Lasićem Neredom napunio dvoranu Doma sportova, a upravo je izbacio novi veliki hit - Incident

Marin Ivanović Stoka (37), legenda hrvatskog repa i kralj old schoola, prošli je mjesec na povratničkom koncertu s Markom Lasićem Neredom napunio dvoranu Doma sportova, a upravo je izbacio još jedan veliki hit - Incident, koji premijerno možete poslušati i pogledati na JoomBoos YouTube kanalu.

Tekst je u potpunosti napisao sam Stoka, a autor glazbe je Goran Kovačić. Spot je sniman na različitim zanimljivim zagrebačkim lokacijama, a imena iza ovog pravog malog vizualno-glazbenog remek djela su, uz Stoku i Gorana, Marijan Jurčević, Sven Čustović i Red Records Studio.

- Atmosfera na snimanju spota bila je nevjerojatno pozitivna i svi smo bili prepuni kreativnih ideja. Snimali smo po Zagrebu i raznim genijalnim lokacijama našeg grada, a Marijan, koji nam je radio spot, snimat će i 'Božićnu priču' koju radimo ja, ZsaZsa i LayZ - ispričao nam je Stoka, a zatim objasnio odakle baš to ime pjesme.

- Incident je moja omiljena poštapalica koju koristim u pozitivnom smislu. Kada je nešto jako lijepo i dobro, ja to uvijek zovem incident - objasnio je i dodao kako se ovdje ne radi samo o spotu i pjesmi, već nečemu mnogo većem od toga.

- Incident je, ustvari, cijeli projekt. Uskoro otvaram i incident.hr webshop, koji će biti baza za sve moje objave i sve informacije koje ljude o meni zanimaju. Također, ondje će ljudi moći kupiti zanimljive suvenire vezane uz cijelu moju priču - govori Stoka i dodaje:

- Sve je ovo presjek mojih 20 godina karijere. Napravio sam to u stilu 'stara škola za nove klince. Zagreb, ulica, kvart, odrastanje u gradu uz rep i rime'. Sve sam to prošao i sada to želim približiti nekim novim klincima - kaže Stoka.

No, spot je tek mali djelić svega što je Stoka već pripremio i onoga što još sprema za svoje stare, ali i nove obožavatelja. Večeras u 18:00 sati Stoka će održati live talk show na JoomBoos YouTube kanalu u kojem će odgovarati na pitanja koja zanimaju publiku, uživo izvesti neke svoje najveće hitove i zabaviti sve kako samo on to zna!

Ključne riječi

Komentara 2

AN
AnteKino
17:34 06.11.2018.

Bravo stoko jedva čekam da ga ne čujem.....

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:15 07.11.2018.

ajme majko koji kretenizam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije