Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joomboos Videostar

'San mi je biti talentirani tekstopisac kao Ed Sheeran'

19.10.2018.
u 13:39

Domaća estrada nikako me ne privlači. To jednostavno nije moj đir - izjavio je Karlo Medvarić. Ako mladić dođe do finala, najviše bi volio pripasti timu LayZ, kojeg vodi youtuber Matija Lazarević (21).

Mladi glazbenik u usponu Karlo Medvarić (22) odlučio je pokazati svoje vještine na VideoStaru, najvećem regionalnom talent showu. 

Ovaj Koprivničanin hrani se glazbom, u njoj pronalazi ljubav i motivaciju, a upravo će ga to pratiti na putu do 100.000 kuna i putovanja kroz deset gradova Europe.  Iako mu prvotno nije bilo u planu prijaviti se na treću sezonu VideoStar natjecanja, to je odlučio napraviti. 

- Bavim se glazbom još od djetinjstva. Naučio sam svirati na tatinoj staroj gitari. Prva pjesma koju sam naučio bila je ‘Kondorov let’ - prisjeća se Karlo, koji danas još svira klavir i neke tamburaške instrumente jer je svojedobno svirao u kulturno-umjetničkom društvu. Na YouTube kanalu Medok izbacio je na desetke pjesama, najčešće prepjeve poznatih glazbenih hitova. 

- Nemam glazbeni uzor. Volim Eda Sheerana, ali u smislu pisanja pjesama. Domaća estrada nikako me ne privlači. To jednostavno nije moj đir - izjavio je Karlo. Ako mladić dođe do finala, najviše bi volio pripasti timu LayZ, kojeg vodi youtuber Matija Lazarević (21).

Mislite li da imate nešto posebno što vas razlikuje od drugih, prijavite se na novu sezonu VideoStara jer pobjednik osvaja ugovor u minimalnoj vrijednosti od 100.000 kuna i putovanje kroz deset gradova Europe. Snimite video u trajanju od maksimalno tri minute, uploadajte ga na YouTube pod “public” ili “unlisted” i pošaljite link na videostar.joomboos.hr. Prijave traju do 22. listopada.

Ključne riječi

Komentara 2

RA
raikonen
15:34 19.10.2018.

ugodni snovi

VO
vorda400
14:44 19.10.2018.

buahahaha možeš mislit koji k..... onda radiš u ovoj državi ako si tak dobar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije