Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTALNI JOOMBOOS

YouTuberica Petra: 'Napokon sam se riješila kompleksa...'

Foto: 24sata
06.10.2018.
u 17:08

Petra Dimić se sramila svojih usnica, a nakon korekcije je spremna za izazov života

Poznata pod nadimkom SaamoPetraa pionirka je YouTube svijeta. Svoj YouTube kanal pokrenula je s 12 godina, kad je počela objavljivati prve videe. Danas Petra ima gotovo 200.000 pratitelja na svojem kanalu, a na društvenim mrežama čak više od njih 300.000. 

Obožava se šminkati, a inače snima make up tutorijale zahvaljujući kojima je postala popularna. Mlada YouTuberica dugo je imala kompleks zbog svojih usnica te je priznala kako ih je napumpala.

- Napokon sam zadovoljna i riješena kompleksa koji me je godinama mučio - rekla je Petra.

Popularnu youtubericu SaamoPetruu možete vidjeti na spektaklu Totalni JoomBoos koji se održava 21. listopada u Areni Zagreb, a na koji dolaze najpopularniji svjetski youtuber KSI, kao i brojni regionalni youtuberi, poput LayZ-ja, Bake Prase i TheSikrta. 

S obzirom na to da je navala na ulaznice velika, a cijene od 10. listopada ide gore, čim prije nabavite svoju kartu na Entrio.hr ili na svim Entrio prodajnim mjestima. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:36 07.10.2018.

tko je ovaj som?

AE
Aedes2017
21:19 06.10.2018.

Da,da..stidnih !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije