Naslovnica Showbiz Estrada

YouTuberica Petra: 'Napokon sam se riješila kompleksa...'

Petra Dimić se sramila svojih usnica, a nakon korekcije je spremna za izazov života
06. listopada 2018. u 17:08 2 komentara 733 prikaza
Foto: 24sata

Poznata pod nadimkom SaamoPetraa pionirka je YouTube svijeta. Svoj YouTube kanal pokrenula je s 12 godina, kad je počela objavljivati prve videe. Danas Petra ima gotovo 200.000 pratitelja na svojem kanalu, a na društvenim mrežama čak više od njih 300.000. 

Totalni JoomBoos Totalni JoomBoos Najpoznatiji kreatori YouTube sadržaja svoju moć koriste kako bi govorili o društveno odgovornim temama

Obožava se šminkati, a inače snima make up tutorijale zahvaljujući kojima je postala popularna. Mlada YouTuberica dugo je imala kompleks zbog svojih usnica te je priznala kako ih je napumpala.

- Napokon sam zadovoljna i riješena kompleksa koji me je godinama mučio - rekla je Petra.

Totalni JoomBoos JoomBoos Zagreb postaje centar regionalne YouTube scene

Popularnu youtubericu SaamoPetruu možete vidjeti na spektaklu Totalni JoomBoos koji se održava 21. listopada u Areni Zagreb, a na koji dolaze najpopularniji svjetski youtuber KSI, kao i brojni regionalni youtuberi, poput LayZ-ja, Bake Prase i TheSikrta. 

S obzirom na to da je navala na ulaznice velika, a cijene od 10. listopada ide gore, čim prije nabavite svoju kartu na Entrio.hr ili na svim Entrio prodajnim mjestima. 

Totalni JoomBoos Totalni JoomBoos Najveća Youtube zvijezda stiže u Zagreb

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas