Naslovnica Showbiz Estrada

YouTuberica Petra: 'Napokon sam se riješila kompleksa...'

Petra Dimić se sramila svojih usnica, a nakon korekcije je spremna za izazov života
06. listopada 2018. u 17:08 2 komentara 567 prikaza
Foto: 24sata

Poznata pod nadimkom SaamoPetraa pionirka je YouTube svijeta. Svoj YouTube kanal pokrenula je s 12 godina, kad je počela objavljivati prve videe. Danas Petra ima gotovo 200.000 pratitelja na svojem kanalu, a na društvenim mrežama čak više od njih 300.000. 

Totalni JoomBoos Totalni JoomBoos Najpoznatiji kreatori YouTube sadržaja svoju moć koriste kako bi govorili o društveno odgovornim temama

Obožava se šminkati, a inače snima make up tutorijale zahvaljujući kojima je postala popularna. Mlada YouTuberica dugo je imala kompleks zbog svojih usnica te je priznala kako ih je napumpala.

- Napokon sam zadovoljna i riješena kompleksa koji me je godinama mučio - rekla je Petra.

Totalni JoomBoos JoomBoos Zagreb postaje centar regionalne YouTube scene

Popularnu youtubericu SaamoPetruu možete vidjeti na spektaklu Totalni JoomBoos koji se održava 21. listopada u Areni Zagreb, a na koji dolaze najpopularniji svjetski youtuber KSI, kao i brojni regionalni youtuberi, poput LayZ-ja, Bake Prase i TheSikrta. 

S obzirom na to da je navala na ulaznice velika, a cijene od 10. listopada ide gore, čim prije nabavite svoju kartu na Entrio.hr ili na svim Entrio prodajnim mjestima. 

Totalni JoomBoos Totalni JoomBoos Najveća Youtube zvijezda stiže u Zagreb

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!