Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nismo je dugo vidjeli

Lana Karamarko nakon što je diplomirala prošle godine zaposlila se u Londonu

Foto: Instagram
1/7
14.04.2023.
u 07:45

Kći Tomislava Karamarka dobila je posao u odjelu za ecommerce i digitalni marketing jednog luksuznog modnog brenda.

Lana Karamarko, kći Tomislava Karamarka, živi u Londonu gdje se preselila kako bi završila željeni diplomski studij. Na svom profilu na  Instagramu, gdje ima gotovo 3000 pratitelja, često dijeli fotografije iz britanske prijestolnice snimljene na poznatim lokacijama, a sada je objavila i fotografiju u proljetnom outfitu. U London se preselila zbog fakulteta prije tri godine. Nedugo nakon toga počela je pandemija koronavirusa, no Lana se uspjela vratiti u Hrvatsku obitelji prije nego što je cijeli svijet neko vrijeme stao.

– Tek danas sam svjesna koliko je to sve zapravo bilo stresno i koliko sam imala sreće što sam se uspjela vratiti te to razdoblje provesti s obitelji, umjesto sama u velikom gradu – ispričala je prošle godine u intervju za Mixer.hr. Objasnila je tada i kako je odlučila obrazovanje nastaviti u Velikoj Britaniji.

– Nakon završenog preddiplomskog studija u Hrvatskoj, odlučila sam se za London jer me zanimao studijski program Luxury Brand Management koji u Hrvatskoj nije dostupan u obliku diplomskog studija. U Londonu sam studirala na sveučilištu Regents. Studij je bio izuzetno zanimljiv, koristan i omogućio mi je da se specijaliziram za tu industriju. S obzirom na situaciju s koronavirusom, dio studija odvijao se online. Nedavno sam i diplomirala – ispričala je Lana prije godinu dana i dodala kako je dobila posao u odjelu za ecommerce i digitalni marketing jednog luksuznog modnog brenda. 

Karamarkova kći iz prvog braka sve do 2019. godine držala se podalje od medija i nije davala izjave, a pristala je to učiniti kada je bila tajnica Rotaract kluba Zagreb Kaptol i kada je klub organizirao humanitarnu reviju u svrhu skupljanja novca za izgradnju senzoričkog parka. Lana je tada govorila o tome kako se slaže s ocem i pomajkom Anom Šarić. Rekla je tada kako joj otac uvijek govori da izabere sama čime se želi baviti. 

 

– Njemu je svejedno, kaže da je bitno da sam sretna i zadovoljna – rekla je tada Lana i dodala kako je njezin otac privatno uvijek nasmijan i voli se zezati. 

– Uvijek s ponosom kažem tko sam i što sam. Mislim da imam na koga biti ponosna. Svoju obitelj jako volim i poštujem, a sad koliko će mi to odmoći... Svakakvih komentara će biti i mene to ne dira više toliko – rekla je Lana u razgovoru za RTL Exkluziv.

VIDEO Predstavljen program Melodije Jadrana: Na finalnoj večeri Jelena Rozga, Nina Badrić, Petar Grašo

 

Komentara 3

Avatar dr. Evil
dr. Evil
19:54 14.04.2023.

Ako joj je tata Tomislav, na koga je zgodna?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:46 14.04.2023.

Pametna kao otac. A i Lijepa.

FR
Freudenreichova
08:55 14.04.2023.

Zgodna je, zgodna, nema se kaj za zameriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije