Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav s nogometašem

Lana Jurčević objavila prve fotografije s vjenčanja: 'Zajedno do kraja života'

Foto: Instagram
1/5
28.12.2019.
u 14:19

Lana Jurčević, kći trenera Nikole Jurčevića, sinoć je uplovila u bračnu luku s makedonskim nogometašem Rikijem Mitrevskim.

Nakon prekida veze s Emilom Tedeschijem mlađim Lana Jurčević, kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, sreću u ljubavi pronašla je s makedonskim nogometašem Rikijem Mitrevskim. Par se obvezao na vječnu ljubav, a sa svojim najbližim prijateljima slavili su do ranih jutarnjih sati u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.

Jutro nakon vjenčanja mladenka se pohvalila i prvim fotografijama sa svojim novopečenim suprugom. - Zajedno do kraja života - napisala je Lana uz fotografiju ispod koje su se nizale čestitke.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Par uskoro očekuje i prinovu, a prije ulaska u brak Lana je sa svojim prijateljicama u Rovinju imala djevojačku večer. Puno detalja o vezi ovog mladog para nema, ali šuška se kako su se upoznali prije tri godine dok je Risto igrao za nogometni klub Istra 1961.

Prije nogometaša Lana je bila u vezi s Emilom Tedeschijem mlađim i često ih se moglo vidjeti zajedno na košarkaškim utakmicama, a objavljivali su često i zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Emil čiji je tata predsjednik Uprave i većinski vlasnika Atlantic Grupe, također je pronašao novu ljubavnu sreću.

On se ovog ožujka na Malom Lošinju vjenčao sa 17 godina starijom Nikom Perenčević. Ona je jedna od bogatijih Hrvatica i njezin otac je poduzetnik Mihajlo Perenčević koji je svoju uspješnu poslovnu mrežu razgranao iz Rusije, a mama Sonja je vlasnica nekoliko restorana.

 

Ključne riječi

Komentara 21

SJ
Samo ja
15:49 28.12.2019.

Hahah 2 godine max i razvod.

HO
horton
14:35 28.12.2019.

Tko si ti i što si učinila s pravom Lanom Jurčević? :)

IV
ivanasertic4
16:00 28.12.2019.

Ono kad iz osvete bivšem napraviš dijete jer njegova nova nemre jer ima puno godina, i zajebes život i djetetu i tipu radi vlastitog povrijeđenog ega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije