Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračna sreća

Lana Jurčević ljubila je Tedeschija, a sada se udala za nogometaša

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
27.12.2019.
u 19:59

Kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića udala se za makedonskog nogometaša Ristu Mitrevskog, a uskoro će postati i roditelji

Lana Jurčević i Risto Mitrevski ovih blagdanskih dana uplovili su u bračnu luku. Kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića i makedonski nogometaš objavili su fotografije s vjenčanja na Laninom Instagram profilu, a kako pišu 24 sata 25-godišnja mladenka nosila je čipkastu vjenčanicu, a nogometaš se odlučio za klasično odijelo s leptir mašnom.

Par uskoro očekuje i prinovu, a prije ulaska u brak Lana je sa svojim prijateljicama u Rovinju imala djevojačku večer. Puno detalja o vezi ovog mladog para nema, ali šuška se kako su se upoznali prije tri godine dok je Risto igrao za nogometni klub Istra 1961.

Prije nogometaša Lana je bila u vezi s Emilom Tedeschijem mlađim i često ih se moglo vidjeti zajedno na košarkaškim utakmicama, a objavljivali su često i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.  Emil čiji je tata predsjednik Uprave i većinski vlasnika Atlantic Grupe, također je pronašao novu ljubavnu sreću.

Foto: NK Istra

On se ovog ožujka na Malom Lošinju vjenčao sa 17 godina starijom Nikom  Perenčević. Ona je jedna od bogatijih Hrvatica i njezin otac je poduzetnik Mihajlo Perenčević koji je svoju uspješnu poslovnu mrežu razgranao iz Rusije, a mama Sonja je vlasnica nekoliko restorana. 

Komentara 14

KA
Kana
23:07 27.12.2019.

Haha, na kraju oboje završili kao sponzoruše.

ZB
Zoki-Bijela
07:21 28.12.2019.

Dobro joj ide, od Albanca do Makedonca

MA
MALTEZ
09:46 28.12.2019.

Tedeschi je mami doveo društvo za čavrljanje uz kavicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije