Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirana nevremenom

Lana Jurčević javila se nakon poplave i pokazala svoj balkon: 'Ne znam što se ovo događa'

Foto: Instagram
1/5
25.07.2020.
u 10:58

- Ne znam što se događa. Prvo potres, sad poplave. Jadni ljudi, jadni dućani u centru grada... Mi sad idemo u naš prostor gdje su sve kutije, proizvodi, skladište... Sve živo- govorila je Lana u videu .

Lana Jurčević javila se sinoć na svom Instagramu nakon što je Zagreb pogodilo snažno nevrijeme koje je prouzrokovalo velike poplave u glavnom gradu. Pjevačica je objavila snimku svog balkona koji je bio poplavljen. - Ovo je moj balkon, dođite na kupanje - poručila je Lana svojim pratiteljima te im otkrila da se nakon svega uputila i u skladište svoje tvrtke.

Foto: Instagram screenshot

- Ne znam što se događa. Prvo potres, sad poplave. Jadni ljudi, jadni dućani u centru grada... Mi sad idemo u naš prostor gdje su sve kutije, proizvodi, skladište... Sve živo-  govorila je Lana u videu pa snimila i neke kadrove Zagreba pod vodom na putu do tamo.

Foto: Instagram screenshot

Objavila je i snimku s mosta Mladosti koji je također bio pod vodom, kao i brojne ulice u centru među kojima su i Ilica i Miramarska, Branimirova i Strojarska, a zbog cijele situacije vatrogasci su cijelu noć bili na terenu.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 7

UR
Urar
11:27 25.07.2020.

Sto se događa???? Pa pada kiša!! Čudo neviđeno!! Kad ti da ljepotu ....

Avatar krumpirsky
krumpirsky
11:54 25.07.2020.

hebote pokazala balkon, a ja pomislil guzu ili sise

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
11:27 25.07.2020.

Kaj je sa Seljačom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije