Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABRA ZAGREPČANKA

Vozača u Miramarskoj spasila kći suca Vrhovnog suda: 'Čovjek je tonuo u autu, nije mogao otvoriti vrata'

Jutro nakon poplave koja je pogodila grad traje sanacija Miramarske ulice
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/14
25.07.2020.
u 09:43

"Doplivala sam do auta i pomogla sam mu da otvori vrata i on je izašao na krov auta i čekao vatrogasce, a ja sam isplivala s njegovom protezom jer čovjek nema nogu", ispričala je hrabra Zagrepčanka

Zagrepčanka Mirna Mrčela tijekom jučerašnjeg nevremena u Zagrebu zajedno s vatrogascima spasila je vozača kojega je u Miramarskoj voda zarobila u autu i nije mogao izaći. Vidjela je kako auto tone pa se probila kroz bujicu vode, pomogla muškarcu da izađe na krov automobila te zatim isplivala s njegovom protezom jer, naime, čovjek nema nogu.

- Ja sam šetala pse po kvartu i čula ženu da viče “izađi van”. Čovjek je tonuo u autu u podvožnjaku, nije mogao otvoriti vrata, a auto je tonuo. Ja sam pitala ljude jesu li zvali koga - jesu ali ili bude zauzeto ili kažu da zasad nemaju nikog. Onda sam zavezala pse, skinula tenisice, duksu i naočale i ušla u vodu. Doplivala sam do auta i pomogla sam mu da otvori vrata i on je izašao na krov auta i čekao vatrogasce, a ja sam isplivala s njegovom protezom jer čovjek nema nogu. Auto više nije tonuo pa je bio siguran na krovu. Vatrogasci su došli za par minuta i izvukli ga - ispričala je za N1 ova hrabra Zagrepčanka, inače kći suca Vrhovnog suda Marina Mrčele.

>> VIDEO Jaka kiša paralizirala Zagreb

Jedan od vozača koji je zapeo u vodenoj bujici u Miramarskoj za 24sata je kazao da je u zadnji tren uspio izaći.

- Auto mi se samo ugasio. Mislio sam da će se upaliti i da odem nazad, ali voda je već ispunila kabinu. Uhvatio me strah, a vrata se nisu otvarala. Nasreću u zadnji tren sam sav mokar uspio izaći, ne znam što bi bilo da nije tako - u dahu je ispričao mladić.

Ključne riječi

Komentara 45

PE
PetiElement
10:04 25.07.2020.

Mirna, svaka ti čast!

DU
Deleted user
10:07 25.07.2020.

Ponos Hrvatske,kapa da poda

TS
Tito sveti
10:42 25.07.2020.

Zeni dat priznanje i javnu pohvalu jer 99% ljudi bi se ukipilo od straha Svaka cast i moram reci da sam sretan sto zivim u gradu sa takvim ljudima Da znam da postoji netko tko moze reagirat kad treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije