Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golupčići

Lady Gaga pala na koljena i pomirila se s Lucom Carlom

gaga
Pixsell
18.06.2011.
u 15:48

Srpanj 2010. godine u njihovu je kalendaru zabilježen također kao novi početak. Naime, i tada su bili u prekidu pa se ponovno spojili te se sumnja da 25-godišnja zvijezda i njen pet godina stariji izabranik turbulencijama privlače medije.

Lady Gaga ipak ima osjećaje! Niti mjesec dana nakon što je u medijima objavila da je ostavila svojeg zaručnika Luca Carla, pjevačica je njihovoj ljubavi dala drugu priliku.

- Malo su se posvađali i rastali na tjedan dva. Ponovno su zajedno i žive u ljubavi - kazao je prijatelj para za US Weekly magazin.

Gaga i Luc ovakve su izlete imali i ranije. Srpanj 2010. godine u njihovu je kalendaru zabilježen također kao novi početak. Naime, i tada su bili u prekidu pa se ponovno spojili te se sumnja da 25-godišnja zvijezda i njezin pet godina stariji izabranik turbulencijama u vezi zapravo samo privlače medije.

- Nisam u vezi, nemam dečka! - odlučno je tada govorila Gaga te se nešto kasnije u javnosti pojavila pokraj voljenog joj Luca. Pa tko je tu lud?

 


Ključne riječi

Komentara 1

AM
amarila
19:52 19.06.2011.

Ludi smo mi koji to citamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije