Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek drugačija

Lady Gaga na dodjeli MTV nagrada ukrala show svojim zanimljivim outfitima i maskama

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
31.08.2020.
u 10:55

Pjevačica je osvojila pet nagrada, ali svi pričaju o maskama koje je nosila tijekom dodjele.

Lady Gaga trijumfirala je na dodjeli MTV Video Music Awardsa i osvojila je pet nagrada, a tijekom dvosatne dodjele promijenila je devet outfita koji su, kako je to i inače slučaj s Gagom, privukli veliku pažnju. Cijela dodjela snimana je tijekom nekoliko dana na različitim lokacijama u New Yorku i poštivale su se sve epidemiološke mjere te se cijela dodjela emitirala jučer navečer.

Lady Gaga sinoć je osvojila nagradu za svoj doprinos glazbi, modi i aktivizmu, osvojila je i nagradu za najbolju glazbenu suradnju i pjesmu godine, najbolji video spot i slavila je u kategoriji umjetnik godine.

Foto: Reuters/Pixsell

- Gnjev pop kulture nadahnut će vas, a bijes umjetnosti osnažit će vas i ljubav će odgovoriti na sve poteškoće. U to vjerujem. Totalna je privilegija što ste me proglasili umjetnicom godine. Volim te. Čuvajte se. Možda zvučim kao pokvarena ploča, ali nosite masku. To je znak poštovanja. Hvala vam.- rekla je Lady Gaga u svom govoru zahvale. Tijekom dodjele Lady Gaga je promijenila devet outfita i svaki put je njezina zaštitna maska na licu bila u skladu s outfitom koji je nosila. Kada se pojavila na dodjeli imala je na sebi outfit inspiriran odijelima NASE, a samo dok je izvodila "Rain on me" promijenila je tri outfita.

Foto: Reuters/Pixsell

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije