Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Kylie izbrisala dio fotografija na Instagramu, obožavatelji zatečeni

Foto: Instagram
1/9
12.06.2018.
u 09:47

Najmlađa članica klana Kardashian - Jenner odlučila je kako na Instagramu više neće objavljivati fotografije svoje kćeri.

Obitelj Kardashian - Jenner svoju intimu već godinama dijeli s milijunima gledatelja koji prate njihov reality show "Keeping up with the Kardashians".

Na društvenim mrežama također dijele važne obiteljske trenutke i zato su svi obožavatelji ostali zatečeni kad je ovaj vikend najmlađa članica ovog klana, Kylie na Instagramu objavila kako više neće objavljivati fotografije svoje kćeri Stormi.

Izbrisala je sve fotografije svoje četiri mjeseca stare kćeri i u nedjelju je objavila fotografiju na kojoj se samo nazire glava djevojčice i napisala je:

 

 

i spy with my little eye...

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

- Da, izrezala sam svoje dijete i zasad više neću objavljivati njene fotografije.- rekla je Kylie.

Odluka je iznenadila obožavatelje koji su u čudu i ne razumiju što je Kylie navelo na ovakav potez. 

1/11

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije