Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJA SPAHIJA

Bivša Miss Hrvatske udala se u neobičnoj vjenčanici

Maja i Ivan Blaće vjenčali su se u Vijećnici
Foto: Nino Stojić
1/8
11.06.2018.
u 15:11

- Say hello to Mr. and Mrs. Blaće - napisala je Maja ispod fotografije snimljene na šibenskoj rivi, dok je njezin novopečeni suprug podijelio romantičnu fotografiju uz komentar 'She said YES'.

Šibenčanka Maja Spahija (25) Miss Hrvatske 2015. udala se ovog vikenda za Ivana Blaću, nekadašnjeg kapetana GKK Šibenik i dugogodišnjeg tajnika navijačke udruge Šibenski Funcuti.

- Vjenčali su smo se u krugu obitelji i prijatelja u šibenskoj Vijećnici, a pravo slavlje uslijedit će iduće godine - rekla nam je Maja.

- Say hello to Mr. and Mrs. Blaće - napisala je Maja ispod fotografije snimljene na šibenskoj rivi, dok je njezin novopečeni suprug podijelio romantičnu fotografiju uz komentar  'She said YES'.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, shvatili su da se vole.

Prekrasna Maja je za posebni dan odabrala neobičnu kombinaciju, koju je za nju dizajnirala šibenska dizajnerica Đina Grbin, odnosno Sani Design.

 

Misscroatia # majaspahija #weddingdress #sanidesign #loveisintheair #

A post shared by Sani Design by Đina Grbin (@sani_design_sibenik) on

Inače, novopečeni bračni par uskoro očekuje i prinovu, s obzirom da je Maja u visokom stupnju trudnoće. Bebica stiže za dva mjeseca, a Maja nam je otkrila kako Ivan i ona čekaju djevojčicu!

Maja i Ivan Blaće vjenčali su se u Vijećnici
1/39

Komentara 7

MI
mica1111
15:30 11.06.2018.

...ono vjenčanica katastrofa...nek joj je srećom barem brak...

CE
Cekercina
15:32 11.06.2018.

i jel se udala za vodoinstalatera ili krovopokrivaca? just curious...

LI
liliZG
15:47 11.06.2018.

nije neobična za trudnicu, .. za trudnicu normalna vjenčanica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije