Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kardashian - Jenner

Kylie ima 20 godina i u 18 mjeseci zaradila je 420 milijuna dolara

Foto: Instagram
1/5
25.10.2017.
u 20:51

Najmlađa sestra obitelji Kardashian - Jenner ima svoju kozmetičku liniju na kojoj zarađuje novac o kojem njeni vršnjaci mogu samo sanjati.

Zahvaljujući reality showu sestre Kardashian - Jenner imaju milijunske iznose na svojim računima, a pri tom imaju i svoje marke odjeće i  kozmetike koje ima donose brdo novaca.

Zanimljivo je da je možda najuspješnija među njima najmlađa sestra Kylie koja je u 18 mjeseci od pokretanja svoje kozmetičke marke zaradila nevjerojatnih 420 milijuna dolara, prenosi CNBC. Predviđanja su da će sada 20-godišnja Kylie za pet godina biti milijarderka, a glavnu riječ u ovoj priči vodi menadžerica i mama Kris Jenner.

- Cilj nam je da u skoroj budućnosti ovaj brend zaživi u cijelom svijetu. Kylie je apsolutna vlasnica brenda i nema nikakve investitore 
sa strane - rekla je u intervju mama Jenner.

 

 

throwback 😍 Mary Jo is the perfect red @kyliecosmetics ♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Dodala je kako je ideja o liniji kozmetike bila Kyliena i da joj je ona pomogla savjetima.  Ruževi koje je prve pustila u prodaju bili su rasprodani u nekoliko sati.

- Potražnja je bila tolika da nismo sve uspjeli isporučiti, a internet stranica se stalno rušila - prisjetila se Kris. 

1/12

Komentara 12

Avatar KalebJosua
KalebJosua
21:19 25.10.2017.

Dok je naivaca zaostalih priprostih neosvjesteniih ovakve fufice uz podrsku tzv novinarcica pune svoje dzepove...

NV
NV
22:04 25.10.2017.

I treba da ima dok postoje imbicili.

PI
Pikacu
22:12 25.10.2017.

Taman moze zapalit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije