Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za mezimicu

Kupnja igračaka za Harper, super zabava za cijelu obitelj Beckham

Harper Seven
Profimedia.com
19.03.2012.
u 19:00

Victoria i David s djecom su posjetili najveći dućan igračaka u Los Angelesu. Svoju osmomjesečnu kćer obasipaju darovima, a tata David svojoj je jedinici kupio i posebnu glazbenu hodalicu koju su joj odabrala braća

Iako još ne može izraziti svoje želje, osmomjesečna Harper Seven sve dobije i prije nego što išta poželi. A tako će, prema svemu sudeći, biti i kad poraste. Proteklog vikenda cijela je obitelj Beckham bila u kupnji igračaka za mezimicu koja bi uskoro trebala napraviti prve korake.

Četiri vragolana u akciji

Victoria i David s tri su sina Brooklynom, Romeom i Cruzom te malom Harper u naručju posjetili najveći dućan igračaka u Los Angelesu u kojem su djeca mogla odabrati nešto za sebe. Pažljiva braća sestrici su darovala šarenu glazbenu hodalicu uz koju bi Harper uskoro mogla prohodati. Zaigrani i dobro raspoloženi, dječaci su skakutali pokraj tate Davida, a Victoria je izgledala pospano i umorno.

Iscrpljena mama Victoria

Iako ima već mnogo roditeljskog iskustva, prijateljima je priznala da je malena Harper vrlo zahtjevna beba koja stalno traži pažnju i malo spava. Najveća joj je utjeha, otkrila je, što Broolyn, Romeo i Cruz nisu ljubomorni na sestru, koja od rođenja puni novinske stupce. Prema Harper imaju zaštitnički stav i vrlo su nježni. U trenucima kad situacija u kući postane kaotična, tad na scenu stupa tata David, koji svoja tri mušketira često povede na surfanje kako bi se riješili viška energije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije