Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA WEST ENDU

Kultne 'Mućke' postaju mjuzikl, evo kako će izgledati

Mućke
Foto: Promo
1/4
08.10.2018.
u 11:19

Na mjuziklu je počeo raditi krator 'Mućki' John Sullivan, a nakon što je umro 2011., rad je nastavio njegov sin Jim, koji se udružio s poznatim komičarem Paulom Whitehouseom

Kultna britanska serija "Mućke" početkom iduće godine premijerno će se na londonskom West Endu prikazati kao mjuzikl. Inače, prerada "Mućki" u mjuzikl bio je posljednji projekt na kojem je počeo raditi kreator serije  John Sullivan.

No, Sullivan je umro 2011., a na projektu je nastavio raditi njegov sin Jim, koji se udružio s Paulom Whitehouseom, jednim od najpoznatijih britanskih komičara, kojeg najbolje znamo po sudjelovanju u seriji "The Fast Show". Upravo će Whitehouse u mjuziklu igrati Djeda, Tom Bennett je Del Boy Trotter, a Ryan Hutton Rodney. U muziklu ćemo vidjeti i druge poznate likove kao što su Cassandra, Raquel, Boycie, Marlene,  Brzi, Mickey Pearce, braća Driscoll i Mike. 

Mjuzikl "Mućke" premijerno će se izvesti 9. veljače, a osim poznatih situacija publika će uživati i u 20 originalnih songova, te bendu koji će uživo izvoditi pjesme. 

Pogledajte kako danas izgledaju Dudek i Regica:

 

Ključne riječi

Komentara 1

VJ
Vl jedi govna
13:43 08.10.2018.

Del boy je u top 3 najboljih glumaca na svijetu otkad postoji gluma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije