Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve se vidi

Kristina Mandarina pokazala haljinu koju je odabrala za doček, dizajner štedio na materijalu

Foto: Instagram
1/9
01.01.2020.
u 10:25

Kristina se u klubu nije samo zabavljala već je i radila

Kristina Mandarina se nije samo zabavljala za Novu, već je i radila.

Naime, bila je gošća večeri u klubu u kojem je nastupala Anabela Bukva, pjevačica iz Srbije. Kristina je  privlačila poglede oskudnom bijelom haljinom koja je pokrivala samo strateške dijelove tijela. Fotke zanimljive kreaccije objavila je na Instagarmu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nedavno je svojim pratiteljima otkrila i kako je kako je prije nekoliko godina smršavjela čak 20 kilograma.

– Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće – otkrila je Kristina koja je inače visoka 170 centimetara.
Pratiteljima je otkrila i tajnu čarobnog gubitka kilograma.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Nisam pravi primjer za to. Nisam jela danima. Uglavnom, bitno je da jedete povrće, voće i ništa poslije 18 sati - istaknula je. Dodala je i kako je najbolje kada čovjek sam sebi zada neki cilj i toga se pridržava. Progovorila je tada i plastičnoj operaciji povećanja grudi kojoj se podvrgnula s 19 godina.

– Da mogu, bila bih balon svemirski, ali nekada treba postojati granica i ne forsirati svoje tijelo na nešto što samo ne može podnijeti – napisala je Kristina i dodala kako u usnama ima filere. Napomenula je i da nikada ne bi otišla na povećanje stražnjice te da taj zahvat ne bi nikome preporučila.

Ključne riječi

Komentara 23

PA
Paket
10:59 01.01.2020.

Nemojte samo napadat curu, ona barem otvoreno pokazuje da se bavi prostitucijom. To isto treba poštivat

OB
ObrenM
11:03 01.01.2020.

Komu su namijeijeni clanci o polusvijetu?

DO
dopizdilomi
11:08 01.01.2020.

Dajte molim vas pa ružna je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije