Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna predigra

Kristina Bradač s dečkom uživala u bračkom roséu

fashion hr
15.06.2012.
u 07:56

Romantični vikend K. Bradač i njezinog sedam godina mlađeg dečka u najpoznatijem mjestu za surfere u Hrvatskoj

– Sjajno se ekipa dosjetila ovogodišnji Perwoll Fashion.hr Cruise Collection u Bolu početi posjetom vinariji “Jako vino” gdje nas je enolog Ivica Kovačević, direktor te najstarije vinarije, naučio mnogo o vinu – govori 34-godišnja Kristina Bradač, jedna od brojnih VIP gostiju pozvanih na revije ljetnih modela osam hrvatskih dizajnera i gostiju iz Srbije i Slovenije.

Kristina, koja je manekensku karijeru zamijenila modnim poslom u ženskom magazinu, kušala je preksinoć samo ružičasti opolo Stina u društvu dečka Mire Radića.

Upravo je 27-godišnjeg građevinskog inženjera provela na romantični vikend na Brač.

– Miro je avanturist i adrenalin freak – kaže Kristina koja će se s njim vjerojatno za vikenda upustiti u borbu s valovima na bračkim plažama.

– Zadnjih osam godina u modi djelujem iza kamere što mi se jako sviđa – govori Kristina koja je zaobišla kušanje mirisnog plavca malog i zlatnog bijelog pošipa koji je trenutačno najbolje vino u Hrvatskoj! Uživali su u njima Saša Kopljar sa suprugom Renatom, pa i dizajner Matija Čop koji je pobijedio na natjecanju Mladi, kreativni, Chevrolet! Gostima Fashion.hr-a posjet vinariji bila je modna predigra za dvodnevno predstavljanje novih ljetnih kolekcija. Među dizajnerima čiji će se modeli vidjeti na Zlatnom ratu je i Aleksandra Dojčinović, favorit Kristine Bradač koja, ističe, osobito voli ženstvenu senzualnost u njezinu modnom radu.

Ključne riječi

Komentara 1

JS
ja sam gladan
12:23 15.06.2012.

Dobro. Jučer je i Katica Nosavec isto uživala sa svojim dečkom. Nju poznaju svi u selu i okolici, a sad su ju i čuli. Svi o tome pripovedaju u lokalnoj birtiji, a novine niti slova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije