Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUTRO NAKON POBJEDE

Kristijan Rahimovski: Hvala Bogu da mi je sin živ!

rahimovski
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
19.06.2010.
u 14:42

– Umalo mi je ubio dijete, ali hvala Bogu da je sve prošlo dobro – kazao je Kristijan koji je tek nekoliko sati prije slavio svoj trijumf nakon trinaest tjedana provedenih u blatu, stajskom gnoju i bez osnovnih potrepština za život.

– U posljednja četiri dana doživio sam tri šoka: ugrizao me magarac, pobijedio sam u Farmi, a sada mi je dijete umalo nastradalo – drhtavim glasom rekao nam je Kristijan Rahimovski još uvijek potresen zbog prometne nesreće koja se dogodila u subotu prijepodne, dan nakon njegove pobjede u reality showu Nove TV.

Naime, na križanju Vukovarske ulice i Miramarske ceste u Zagrebu na Kikijevu je punicu, koja je vozila svoga unuka Filipa kući, naletio neoprezni vozač koji je prošao kroz crveno svjetlo te udario u prednji dio automobila s vozačeve strane. Filip je, kaže Kiki, bio na stražnjem sjedalu s druge strane automobila, pa je, na svu sreću, prošao tek s malom ogrebotinom, a neozlijeđena je i njegova punica.

– Umalo mi je ubio dijete, ali hvala Bogu da je sve prošlo dobro – kazao je Kristijan koji je tek nekoliko sati prije slavio svoj trijumf nakon trinaest tjedana provedenih u blatu, stajskom gnoju i bez osnovnih potrepština za život te, što je još teže, u kompliciranim međuljudskim odnosima gdje je svađa i trzavica bilo napretek. – U ovoj igri naučio sam što je to samokontrola i kada treba šutjeti. Ne kaže se uzalud da je šutnja zlato – kaže Rahimovski koji je, za razliku od pobjednika prvih dviju sezona Farme, svoju pobjedu dočekao smireno, bez divljanja i skakanja po studiju.

– Prvo što mi sada pada na pamet jest da što prije sa ženom odem u hotelsku sobu – nije mogao skriti probuđenu strast najfarmer koji svoju lijepu suprugu Ivu u studiju nije ispuštao iz ruku, kao ni škrinjicu u kojoj se nalazila njegova nagrada, 250 dukata od kojih svaki vrijedi tisuću kunu. Taj iznos povećao je za još 19 dukata, odnosno 19 tisuća kuna, koliko je skupio tijekom boravka na Farmi. – Dio novca iskoristit ću za završetak albuma koji sam počeo snimati prije ulaska na Farmu. Jedva čekam da se ponovno bavim glazbom – kaže Kiki koji se izlasku ipak najviše veselio zbog svoja dva sina koja su ga motivirala da izdrži.

– Najljepši i najtužniji trenutak na Farmi bio mi je kada sam dobio sliku svoje djece – otkriva Rahimovski.

Komentara 5

Avatar billybull
billybull
04:25 20.06.2010.

ima li ovaj veze s onim svercerom iz skopja akijem koji je pjevao u mudzahedinskom bendu parni valjak?

FI
fićo
15:34 19.06.2010.

ovaj ce jos dobit PTSP

Avatar Svećenik
Svećenik
21:06 19.06.2010.

Sinoć sam prvi puta gledao u tu farmu. Ona neka nakazna žena koja je dobila 1%, prestrašno... A i one neke u publici koje su bile, pa ona \"pjevačica\" u korzetu cirkuske mete bacača noževa, pa voditeljice sve su iste sa tim čubetinama i kvrgavim nogama, pa onaj (K)rele drele.. sve je to na nivou male seoske zabave. Kad vidim ovo, mislim da pretplata od 80 kn nije puno, tamo bar koji puta neletim na dželu hadžiselimovića..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije