Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak

Kristijan Curavić zbog zdrastvenih razloga napušta "Farmu"

Kike Curavić
Nova TV
15.04.2010.
u 21:17

Kako se do tada ne bi izlagao dodatnom naporu, sportaš će večeras napustiti farmu u Kloštar Ivaniću i pripremiti se na kliničko liječenje koje ga očekuje kroz nekoliko dana.

Kristijan Curavić zbog zdravstvenih je razloga napustio “Farmu”, poručili su s Nove TV. Naveli su da je posljednjih dana dečko Nikoline Pišek trpio bolove.

Na kraju je odvezen na liječnički pregled. Utvrđena mu je ukliještenost živca te mu je preporučen operativni zahvat.

Kako se ne bi izlagao dodatnom naporu na “Farmi”, dupin s Krapnja spakirao je stvari i odmah napustio seosko imanje. Prije ulaska Curavić je rekao kako se nada da će njegova baka biti ponosna kad vidi svog unuka na selu.

Međutim, nagli odlazak ostavio ga je bez prilike da dođe do novca koji bi mu jako dobro došao te bez mogućnosti da baku učini ponosnom.

 

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
14:08 16.04.2010.

trebal je napravit dekompresiju

MI
mija13
22:05 15.04.2010.

A jeste odabrali kandidate,tj.zaboravljene slučajeve pa do p.........i .

AN
AnaB1982
10:55 16.04.2010.

A j..eš takvog sportaša koji se uklješti od fizičkog rada!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije