Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na radu

Kristijan Curavić čisteći pelješki akvatorij stao na krvavu iglu

curavic
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/7
24.11.2010.
u 16:23

Na igli je bilo krvi pa prolazim kroz tešku psihološku torturu - kaže Curavić, tek će se utvrditi je li zarazna.

Ronilac Kristijan Curavić ozlijedio se u srijedu dok je čistio pelješki akvatorij od naplavljenog smeća.

- Danas sam utvrđivao stanje onečišćenja na Mljetu i prolazio doslovno kroz tone smeća kada sam osjetio oštru bol u lijevoj nozi. Stao sam na iglu koja me probola do kosti i refleksno je iščupao i bacio - ispričao nam je Curavić na putu do dubrovačke bolnice, u kojoj mu liječnik tek treba pregledati ranu, i nastavio:

- Po savjetu kolega bačenu sam iglu pronašao i sada je nosim u Dubrovnik, gdje će se analizom utvrditi je li kojim slučajem zarazna. Jer s iglama nikada ne znate, a ova na koju sam stao ima k tome na sebi zgrušane ostatke krvi. Tako da uz fizičku bol trenutačno zbog neizvjesnosti od zaraze prolazim kroz tešku psihološku torturu.

No ova ozljeda ne znači da su njegovi ronioci odustali od čišćenja mora, a i on sam se, kaže, poslije pregleda vraća u akciju od koje neće odustati dok i posljednji komad plastike ne bude izvučen.

Ključne riječi

Komentara 33

BR
brainiac
22:06 24.11.2010.

Djevojcica brala jagode. Nesto je ubode. Mislila je da je trava, a ono...

PR
presvetli
19:20 24.11.2010.

Ma OK je to kaj je otišao čistiti more i ja bi da imam mogućnosti doći do mora, samo me zabrinjava ta zgrušana krv u morskoj vodi, nekad su rekli da slana voda otapa sve ne znam jer to moderno novinarstvo postalo vidovito ili kaj drugoga.

YA
yahoo
19:08 24.11.2010.

I ostalim sudionicima, naravno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije