Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humor na rtl-u

Kreće serija "Kriza": Žene vole rokere u krizi srednjih godina

kriza (1)
Foto: PR
1/4
19.10.2013.
u 08:00

Aleš, Miron, Kifla i Jeremija muškarci su koji se u svojim zrelim godinama ponovno počnu ponašati kao pubertetlije, a da bi osvojili što više žena, odluče osnovati bend. Aleš, kojega igra srpski glumac Nikola Kojo, samohrani je otac.

Slavni rokeri uza se su uvijek imali lijepe žene, a vrijedi li to i na Balkanu, pokazat će nam četverac iz humoristične serije “Kriza” koja se od nedjelje u 22.15 počinje prikazivati u programu RTL-a. Aleš, Miron, Kifla i Jeremija muškarci su koji se u svojim zrelim godinama ponovno počnu ponašati kao pubertetlije, a da bi osvojili što više žena, odluče osnovati bend. Aleš, kojega igra srpski glumac Nikola Kojo, samohrani je otac u vječitoj svađi s kćeri Emom (Marija Pikić), radi kao veterinar i svoj posao prezire.

Njegova brata Mirona, koji je sušta suprotnost svom starijem bratu, igra Enis Bešlagić. On je pustolov koji je prošao cijeli svijet, a ispijanje alkohola i konzumacija lakih droga njegova su rutina. Njihove prijatelje Kiflu i Jeremiju igraju Aleksandar Seksan i Mirvad Kurić. Dok je Kifla potpuno neambiciozan i samim time nezaposlen, Jeremija je liječnik kirurg, ali hipohondar koji živi u strahu da boluje od neizlječive bolesti.

Autor serije “Kriza” koja se ovog proljeća snimala u Sarajevu i koja ukupno ima 12 nastavaka poznati je bosanskohercegovački scenarist Feđa Isović koji je stvorio i seriju “Lud, zbunjen, normalan”. Inspiraciju za radnju našao je u bendu Karne u kojem svira s Goranom Navojcem i Mirajem Grbićem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije