Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oboljela soul diva

Kraljica soula Aretha Franklin boluje od raka gušterače

aretha franklin
reuters
09.12.2010.
u 11:45

Obožavatelji glazbene dive šokirani su nakon što su doznali da joj liječnici prognoziraju još samo godinu dana života

Američka soul pjevačica, 68-godišnja Arteha Franklin, suočila se s teškom liječničkom dijagnozom - boluje od raka gušterače od kojeg je prošle godine preminuo i glumac Patrick Swayze (57). Njezini obožavatelji diljem svijeta ostali su šokirani nakon što se medijima proširila vijest da liječnici velikoj soul divi daju još samo godinu dana života.

Arethina obitelj u Detroitu zasad nema komentara o bolesti i ne želi davati izjave. Pjevačica je nedavano operirana, zbog čega je otkazala nekoliko koncerata.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tornado
01:20 10.12.2010.

\"Liječnici daju godinu dana života\". Nažalost, konvencionalni liječnici ne znaju izliječiti i zato jedino to mogu i reći. Rak gušterače se može izliječiti, što je ostvareno s nekoliko nutricionističkih terapija, a što je i opisano u ovoj knjizi: http://www.amazon.com/Chemotherapy-Heals-Cancer-World-Flat/dp/3981050207/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291939433&sr=8-1 (izdana je i na hrvatskom). Ima li nekog tko će ovo pročitati i prenijeti te dobre vijesti obitelji Arethe Franklin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije