Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marinela jantoš ella

Kraljica dance scene podijelila ‘neugodnjak‘ koji joj je priuštila kći: 'Rekla mi je ‘obuci grudnjak‘! Pa ti budi pevaljka‘

Zagreb: Sudionici showa Nove TV Farma koji nisu došli do finala
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/10
06.09.2023.
u 10:27

Ovoga puta pjevačica Ella je nasmijala svoje pratitelje te podijelila fotografiju kćeri Rozi. Pored objave opisala je situaciju i razgovor koje su njih dvije vodile.

Dance zvijezda devedesetih Marinela Jantoš Ella ostala je u sjećanju mnogih po svom hitu 'Iza ponoći', a sada se povremeno javi svojim pratiteljima na Facebooku. Ovoga puta Ella je nasmijala svoje pratitelje te podijelila fotografiju kćeri Rozi. Pored objave opisala je situaciju i razgovor koje su njih dvije vodile.

- Išla sam je pratiti u školu, morala je u tajništvo. Pri spremanju rekla mi je - ‘Obuci grudnjak.‘ (mh grr upf) I jesam! Pa ti budi pevaljka! - našalila se Ella i nasmijala svoje pratitelje. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

No, neki su se iznenadili i fotografijom koju je Ella objavila. Na fotografiji se vidi djevojčica kako je spremna za školu te traži nešto u školskoj torbi.

- Je l' to Rozi?? Stasala je u pravu curku... Godine lete - jedan je od komentara.

VEZANI ČLANCI

Inače, pjevačica je samohrana majka koja je kćer podizala uz pomoć svoje majke. Kraljica dance scene i danas ponekad nastupi zajedno s kolegicama Ivanom Banfić i Mineom, a organizirale su koncerte pod nazivom ‘Volim 90-e‘.

Osim toga, prije nekoliko godina fotografi su otkrila i da je radila kao konobarica u jednom kafiću, a u jednom je intervju kazala kako je prije toga radila i kao njegovateljica u Engleskoj.

Podsjetimo, Ella je svoj prvi studijski album ‘Iza ponoći‘ objavila još početkom 1996., a mnogi se i dan danas sjećaju njezinog vamp izdanja iz video spota za istoimenu pjesmu.

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio zbog čega je izabran na audiciji za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričat...'

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagabria4
08:10 07.09.2023.

Iza ponoći je bio veliki hit, šteta što nije nstavila. Sve te dance zvijezde imale su hit dva i nestale, šteta. Zato sada imamo istočni turbofolk. On ne odustaje

PA
PavoMarcinko
11:20 06.09.2023.

Dobro joj je rekla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije