Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
činilo se idilično

Kraj ljubavi! Đoković i lijepa manekenka prekinuli nakon 4 godine

Foto: Instagram
1/7
17.08.2019.
u 19:24

Došlo je do zahlađenja odnosa, pa su Tijana i Đorđe odlučili prekinuti svoju donedavno idiličnu vezu.

Najmlađi brat srpskog tenisača Novaka Đokovića, Đorđe i studentica Tijana Ralić su prekinuli nakon četiri godine, prenosi Blic.

Došlo je do zahlađenja odnosa, pa su Tijana i Đorđe odlučili prekinuti svoju donedavno idiličnu vezu. Kao par su puno putovali i jedno drugom priređivali brojna iznenađenja za rođendane i godišnjice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

See you soon #paris 💛 #travel #love

A post shared by Tијана Ралић (@tijanaaar) on

 

No čini se da je presudila razdvojenost jer Tijana živi i studira u Milanu, a Đorđe je radio u Srbiji.

- Đorđe i Tijana bili su posvećeni svatko svojim obavezama. Ona studira, on radi, pa je logično što su se emotivno udaljili. Također, razdvojenost je učinila svoje, pa su shvatili da su se emocije postepeno ugasile. Njihova veza je bila ozbiljna i harmonična, ali su oboje jako mladi. Rastali su se u dobrim odnosima, nisu nikada ni bili skloni svađama, pa tako su i ovaj put sve riješili na civiliziran način, u najboljem mogućem redu -  otkrio je izvor blizak paru.

Komentara 21

ME
Mesko
19:30 17.08.2019.

Opet navlakuša u naslovu, tako da koriste Novaka za svoju podvalu.

Avatar B
B
20:17 17.08.2019.

džizs... pa zar nema dosta domaćih sponzoruša o kojima biste pisali?

DR
drazenzg
01:01 18.08.2019.

Ako je ovo novinar ja sam direktor svemira.Ali,ovaj internet je vrlo interesantan.Podvale su postale "normala" i svi je citamo.I komentiramo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije