Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na ekrane

Korana Gvozdić na CMC-u vodi glazbenu emisiju “5 u 5”

korana gvozdic
28.12.2010.
u 19:14

Manekenka i pobjednik prvog reality showa Story SuperNova nova su voditeljska lica na CMC televiziji, koja je nedavno dobila nacionalnu koncesiju te će biti dostupna cijeloj Hrvatskoj za manje od tri mjeseca.

Manekenka Korana Gvozdić i Marin Tironi, pobjednik prvog reality showa Story SuperNova, nova su voditeljska lica na CMC televiziji, koja je nedavno dobila nacionalnu koncesiju te će biti dostupna cijeloj Hrvatskoj za manje od tri mjeseca.

Tironi je domaćin glazbenog kviza “Pametni petak”, a kako se snalazi na novom poslu, gledatelji će doznati na Silvestrovo kad se kviz počinje prikazivati. Korana će svoj debi imati u prvom tjednu siječnja u emisiji “5 u 5”.

– Svakog dana u 17 sati prikazivat ćemo pet spotova jednog izvođača, a između svakog videa gledatelje ću kratko upoznati s podacima iz biografije izvođača – objasnila je svoj novi zadatak 28-godišnja Korana. Zadnji je put pred TV kamerama stajala prije dvije godine kada je bila dio voditeljskog tima “Big Brothera” iz dalekog Tajlanda.

– U šali kažem da je ova emisija moja izvanškolska aktivnost koja me uveseljava jer imam puno radno vrijeme u jednoj marketinškoj tvrtki za organizaciju događaja, pa nakon 16 sati trčim u studio na snimanje emisije – ispričala je Korana. Zbog novih obveza odlučila je malo smanjiti izlaske kojih joj se u posljednje vrijeme dosta naredalo.

– Bilo je puno rođendana, vjenčanja i, naravno, neplaniranih druženja pa sam odlučila u siječnju malo smanjiti taj tempo – kaže manekenka. Još nije odlučila gdje će dočekati 2011. jer nijednom dosad nije planirala doček.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije