Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDAN MODE

Komičarka upala na modnu reviju, slavna manekenka iznenadila reakcijom

Gigi Hadid i Marie Benoliel
Foto: Profimedia
1/3
01.10.2019.
u 17:46

Zaštitari su potrčali, no prije njih je intervenirala slavna manekenka Gigi hadid, koja je elegantno ispratila  uljeza s piste. Marie na YouTubeu prati 227 tisuća ljudi, a kako je kazala, od početka godine upada na modne piste, te joj je Chanelova revija bila najveći izazov.

YouTube komičari posljednjih godina natječu se u tome tko će napraviti bolji upad na razne poznate manifestacije. Stoga ne čudi ni posljednji upad koji je napravila francuska komičarka Marie Benoliel, poznata Marie S’Infiltre.

Ona je na pariškom Tjednu mode ušetala među mankenke na Chanelovoj modnoj reviji, prigodno odjevena u njjihov crno-bijeli komplet. 

Zaštitari su potrčali, no prije njih je intervenirala slavna manekenka Gigi Hadid, koja je elegantno ispratila  uljeza s piste. Marie na YouTubeu prati 227 tisuća ljudi, a kako je kazala, od početka godine upada na modne piste, te joj je Chanelova revija bila najveći izazov. 

Prije nekoliko dana tako je upala i na reviju modnog brenda Etam.

- Ovo nije bilo ni predviđeno ni planirano. Naravno, radije bismo da se takve stvari ne događaju, ali nećemo praviti dramu. - rekla je glasnogovornica Chanela, dodajući da je i ranije bilo sličnih upada na pistu te da se možda radilo o istoj osobi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije