Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Komentari pljušte! Goga objavila fotku s tajanstvenim muškarcem, gledatelji uvjereni da je to Adam

Foto: RTL
1/7
28.04.2020.
u 14:40

Znalci na društvenim mrežama raspisali su se i o tome da je Gordana trudna te da s Adamom očekuje prinovu. Ni oni, ali ni RTL nisu tu informaciju za sada htjeli potvrditi.

Jedna od sudionica  'Braka na prvu', Gordana Marelli postala je glavna inspiracija za komentare gledatelja showa. 
 Neki od njih uvjereni su da je nakon showa završila s Adamom Kromerom, koji je u 'braku' s Nikolinom Tutić, a sad misle da za to imaju i sigurnu potvrdu. 

Naime, Goga je objavila fotografiju torte koju drži polugoli muškarac s izraženim venama na rukama i isklesanim tijelom, zbog čega je većina gledatelja uvjerena da je to baš Adam koji je poznat po tome da većinu slobodnog vremena provodi vježbajući.

Foto: Instagram screenshot

- Označi Adama, ne drži uzalud tortu polugol - pisali su joj pratitelji, dok su drugi komentirali kako su baš slatki. 

Podsjetimo, Adam je u showu oženio Nikolinu Tutić, dok je Gordana uplovila u bračnu luku s Dejanom Vukobratovićem, no ni jedan ni drugi nisu pronašli sreću u svom bračnom gnijezdu pa su nakon showa navodno započeli zajednički život u Baranji. Znalci na društvenim mrežama raspisali su se i o tome da je Gordana trudna te da s Adamom očekuje prinovu. Ni oni, ali ni RTL nisu tu informaciju za sada htjeli potvrditi, što je i logično jer se show još uvijek emitira na malim ekranima. Što je uslijedilo nakon njega, doznat ćemo sigurno nakon što prva sezona ''Braka na prvu'' bude privedena kraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije