Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pratitelji očarani

Komentari ne staju! Nives objavila tri videa, pokraj bazena u badiću radila je špagu i most: 'Moje celulitno dupe'

Foto: Instagram
1/12
24.07.2021.
u 17:40

Objava je u samo dva sata skupila preko šest tisuća lajkova, a dobila je i gomilu pozitivnih komentara. 'Kraljica prirodne ljepte', 'Baš si seksi', 'Koje tijelo', 'Izgledaš očaravajuće', 'Sa 39 izgledaš kao cura od 22' pisali su joj.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus na Instagramu je objavila tri videa na kojima je u bijelom badiću. Kako bi dokazala da nema celulit Nives je hodala, radila špagu i most. 

- Nives Celulitis - moje celulitno dupe ipak može poljubiti samo moj dečko - napisala je uz videe koji su nastali uz bazen u Obonjanu te je dodala hashtagove: 'samo prirodno' i 'od*ebando'.

 

Objava je u samo dva sata skupila preko šest tisuća lajkova, a dobila je i gomilu pozitivnih komentara. 

'Kraljica prirodne ljepote', 'Baš si seksi', 'Koje tijelo', 'Izgledaš očaravajuće', 'Sa 39 izgledaš kao cura od 22' pisali su joj. 

Inače, Nives je od razvoda od nogometaša Dine Drpića skrivala svoj ljubavni život, a nedavno je napokon priznala da je sretno zaljubljena. Nije htjela otkriti tko je njezin novi partner, ali priznala je da su zajedno godinu dana. - Pitaju me: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Što, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - ispričala je za IN Magazin sve o svojoj novoj vezi.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar American_ninja
American_ninja
19:55 24.07.2021.

preminuo Steven Weinberg, jedan od najvećih fizičara svih vremena,... nigdje ni riječi,.... ali zato na naslovnici imate nivesino dupe.

ZO
zoranos
19:04 24.07.2021.

Stara od 40 godina i 80kg radi špagu badiću i kao misli da izaziva nekoga ahahahah!?!?! A dobro neki si misli da je još nešto.

PU
purger58
19:06 24.07.2021.

Nakon mojeg peglanja nestali bi svi celuliti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije