Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crkveno vjenčanje

Gosti se okupljaju u obiteljskoj kući Mate Rimca u Livnu, a poglede privlači Nevera

Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL
1/11
24.07.2021.
u 15:15

Mate i Katarina porijeklom su iz Livna i poznaju se već godinama, a ljubav se rodila prije sedam godina.

Ispred obiteljske kuće Mate Rimca polako se okupljaju uzvanici, a pažnju privlači Rimčeva Nevera koja je parkirana ispred kuće. Nevera je proizvodna varijanta konceptnog automobila Rimac C_Two, prvi put prikazanog na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2018.  S 1914 konjskih snaga iz četiri elektromotora Nevera može ubrzati do 100 km/h za 1,85 sekundi, a do 100 milja na sat za samo  4,3 sekunde.

Zapanjujuće ubrzavanje zadržava tijekom cijelog ciklusa punog gasa i dostiže 300 km/h od starta za 9,3 sekunde. Osim što će danas s obitelji i prijateljima slaviti nakon što se održi i njegovo crkveno vjenčanje s Katarinom Lovrić, ovo će biti prilika da s bliskim ljudima nazdravi i uspjehu svoje tvrtke i novom poslovnom pothvatu s Bugatti Automobiles. 

Mate i Katarina porijeklom su iz Livna i poznaju se već godinama, a ljubav se rodila prije sedam godina. Katarina je također zaposlena u Rimac automobilima i velika je potpora svom suprugu kojem je da već izrekla početkom svibnja u Splitu. Bilo je to vjenčanje za manji krug ljudi u kojem nije bilo tradicionalnog bacanja buketa mladenke, a meni je bio prilagođen Matinoj vegetarijanskoj prehrani. Za temu svog vjenčanja večeras mladenci su odabrali temu - priroda, a navodno će im pjevati Bajaga i Zabranjeno pušenje

 

 

Komentara 55

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:31 24.07.2021.

Pjeva mu Bajaga. Sad je sve jasno, taj će uspjeti ko Tesla.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:39 24.07.2021.

Baš sam mislio kupit auto od njega al sad kad sam vidio koga je pozvo da mu pjeva na svadbi neću iz inata, eto.

FA
fakin2012
15:36 24.07.2021.

Reci kakvu glazbu slušaš i znat ču kakav si. Gdje je samo tako mlad čovijek izvukao prastare Bajagu i Zabranjeno pušenje. Premda , kad je Hercegovina u pitanju, cajke će biti na kraju i najglasnije. Meni razočaravajuće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije