Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo ljubav

Kome to najpoželjniji hrvatski neženja šalje puse?

Foto: Instagram
1/4
05.04.2019.
u 11:16

Nakon nagađanja da je u vezi sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević koju je uslijed takvih objava 'otpratio' na Instagramu, naš nogometaš Ante Rebić i dalje izaziva pažnju po pitanju tajnovitog ljubavnog statusa.

Od završetka Svjetskog nogometnog prvenstva, imotski nogometaš Ante Rebić nosi titulu najpoželjnijeg hrvatskog neženje. Bez obzira na ponude koje su uslijedile nakon što je njegova majka novinarima otkrila da Ante nema curu, svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti.

Foto: imdb


Podsjetimo, Antu su prošli tjedan povezali sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević, što je on ostavio na raspravu javnosti bez pravog odgovora. Nakon što se situacija malo smirila, Rebić je na Instagramu jučer otkrio da je posjetio svog omiljenog frizera, a u idućoj objavi poslao je dvije puse nogometašu Josipu Iličiću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The intelektualac 🤓

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

- Magijoooo - napisao mu je Rebić. Inače, slovenski nogometaš i Ante Rebić zajedno su igrali u Fiorentini, a po svemu sudeći ostali su dobri prijatelji.

Pogledajte koji brakovi su najmanje trajali u svijetu showbizza.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:43 05.04.2019.

Kad Ante udara udara jako tamo skroz do rebara, zato " Rebić "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije