Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sličnost

Kome je to Roko ukrao krila, pitaju se gledatelji

Foto: PA/Pixsell
1/5
17.05.2019.
u 12:09

Na društvenim mrežama dvije su teorije o Rokovim krilima, jedna je kako su krila ista kao ona koje nose manekenke Victoria's Secreta, a druga usporedba odnosi se na seriju "Lucifer".

Gledatelji Eurosonga nakon nastupa našeg predstavnika Roka Blaževića najviše su komentirali njegova krila i pojavile su se
razne usporedbe.

Najviše je bilo usporedbi s krilima koje manekenke nose na revijama Victoria's Secreta, a gotovo identična krila nosile su na reviji održanoj prije pet godina. 

 

 

– Ista krila kao i s revije – bili su neki od komentara na krila koje je nosio Roko, ali i njegovi plesači Endi i Diego. 

 

 

Druga najčešće usporedba Rokovih zlatnih krila je sa serijom "Lucifer" koja se prikazuje na Netflixu. Za krila je Roko rekao kako 
simboliziraju slobodu. Dodao je kako su sigurno svi jednom poželjeli letjeti...

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Niškorist
Niškorist
13:46 17.05.2019.

To su mentorova krila ?

KR
kritiko
13:40 17.05.2019.

ova ima barem bermudski trokut,pa onda ne gledaš u krila !

IH
iron.hide.54966
12:29 17.05.2019.

Malo sutra su slični...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije