Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljene snimke

Roko se suočio s neuspjehom na Eurosongu na svoj način

Foto: Screenshot
1/4
17.05.2019.
u 09:04

Roko Blažević nije uspio dovesti Hrvatsku u finale Eurosonga, ali tvrdi da nije tužan.

Roko Blažević je iz Tel Aviva nakon nastupa kojim mu je finale izmaknulo poručio da se svi trebaju usuditi sanjati. Unatoč impresivnom nastupu s pjesmom "The Dream", splitski maturant nije se našao u finalu među 10 zemalja koje su ušle u subotnje finale.

Zanimljivo je da je sinoć kao prva prozvana predstavnica Sjeverne Makedonije Tamara Todevska. Tako su finale od zemalja bivše Jugoslavije ušli Slovenija, Srbija i Sjeverna Makedonija, ali ne i Hrvatska. 

 - Usudite se sanjati i kad nije finale. Ljudi hvala svima. Nismo tužni, samo razočarani i plešemo s Azerbajdžanom i Srbijom - stoji na službenom profilu hrvatske delegacije na Eurosongu.

 

Na snimkama koje su dostupne vidi se da Roko nije tužan, a u slavljenju velikog uspjeha Splićanina pridružili su mu se i atraktivni plesači koji su s njim tijekom izvedbe dijelili pozornicu.

Pogledajte prve reakcije nakon pobjede Roka na Dori 2019.

Komentara 9

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:21 17.05.2019.

Pjesma na koju ne možeš plesati, fučkati ili je čak pjevati meni nije pjesma. Ako Roko želi karijeru neka se ugleda na one koji su je uradili i neka prati trendove. U ovom trenutku njegova pjesma je zastarjela, nitko je neće prepjevati i nema šanse da bude popularna među mladima. Treba stati i razmisliti. Neka pogleda i posluša pjesme Cipra, Švicarske, Malte i Norveške, one će uspjeti na ovom natjecanju. I usporedi je sa svojom. Istina je samo jedna, treba istinu prihvatiti. I nastaviti dalje. Život je dug.

MO
moškov
09:44 17.05.2019.

E roko roko tko da taj veleizum sa krilima...

GO
Gomila
09:33 17.05.2019.

Roko i njegova ekipa su sramota za hrvatsku pjevaju na tudjem jeziku samo budale to mogu da izmisle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije