Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno kritizira

Ciganović: Roka i plesače podržite gađajući ih mrvicama kruha i kuruzom

Foto: Kolaž/Pixsell
1/7
17.05.2019.
u 10:28

Roko Blažević nije se uspio plasirati u finale Eurosonga s pjesmom 'The Dream' nakon sinoćnje kvalifikacijske večeri, a to je prokomentirao i stilist Neven Ciganović.

Tko o čemu? Neven o svemu. Nije trebalo mnogo vremena da se Cigi oglasi i podijeli svoje mišljenje o Rokovu neuspjehu na Eurosongu.

U novoj objavi pod nazivom ''U susret Eurosongu'' stilist je dobrano opleo po mladom Splićaninu.

"Nadam se da je sve spremno za sutrašnji doček našeg kričavog Roka i hrvatske letačke flote na povratku iz Tel Aviva. Kako bi se Roko i njegovi plesači bolje uklopili u ambijent, doček će se održati na glavnom Zagrebačkom trgu, gdje se i inače skupljaju golubovi. Zato Roka i plesače podržite gađajući ih mrvicama kruha i kuruzom, a ne paradajzima i jajcima. Ipak je, kako kaže, ostavio srce na stageu. Nadam se da će ga i Predsjednica dočekati izgrliti i izljubiti", stoji u Cigijevoj objavi na Facebooku.

Pogledajte koji brakovi u showbizzu su trajali najkraće

Ključne riječi

Komentara 7

NO
Nordovest
11:26 17.05.2019.

Otkad se Roko druži s Houdekom dobio je 10 kila, sad krila na njemu izgledaju ko grba.

ST
Stojko
19:17 17.05.2019.

Mislim da je Roko saslužio jedan veliki zagrljaj prijedsjednice.

Avatar anti_komunist
anti_komunist
14:32 17.05.2019.

ne kuzim novine koje prenose komentare od ovog kre te na ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije