Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro-a-Porter

Komadi poderane zavjese uz goli muški torzo

05.04.2016., Zagrebacki velesajam, Zagreb - 27. Cro-a-Porter, revija Chipka.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
07.04.2016.
u 11:00

Dvojac iz Chypke odlučio se za modnu provokaciju koja je na pistu donijela traperice s dijelovim zavjesa

Kako sve posjetitelje posjesti u prvi red oko modne piste? Viktor Drago je uspješno odgovorio na ovo pitanje i na otvaranju 27. Cro-a-Portera revije mladih dizajnera postavio na karting-stazu. Pista je bila jako, jako dugačka. Zapravo bi bila genijalna za neke velike kolekcije, a kada je riječ o onima koji tek počinju (to su kolekcije s, primjerice, petnaestak modela), dojam je bio da hodanje traje unedogled.

Vidjeli smo uratke Tadije Glasnovića i Nikole Zorotovića iz dvojce Chypka, Katarine Džale, Fashion Disordera Manuele Lovrenčić, Lukabua, Anthonyja Avangarde (muška moda), Mandvala Marine Jerant (an-estetica) te Mirjane Klepić, koja je na pistu ove modne smotre stigla kao pobjednica Incubatora. Kolekcije su kvalitetom bile doista različite, neke obećavajuće, neke razočaravajuće, dok se dvojac iz Chypke upustio u modnu provokaciju.

Kako drukčije nazvati tetovirana tijela modela kojima iz džepa traperica vire komadi zavjesa?

>> Počeo Schwarzkopf Cro A Porter: Koja vam je dama najbolje odjevena?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije