Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA JE VAŽAN RAZLOG

FOTO Kolinda uhvaćena u japankama usred prosinca: 'Ne mogu vjerovati da me netko fotografirao'

18.12.2023.
u 14:37

Čitatelj Večernjeg lista fotografirao je bivšu predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović u vrlo zanimljivoj modnoj kombinaciji, a isticale su se japanke na njezinim nogama. Kad smo ju nazvali nasmijala se i objasnila nam zbog čega je usred zime nosila ljetnu obuću. Razlog će razumjeti svaka žena

- Bila sam na pedikuri, ne mogu vjerovati da me netko fotografirao. Nisam željela da mi se uništi lak, i onda sam izašla u japankama - govori nam kroz smijeh bivša predsjednica Republika Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović koju je čitatelj Večernjeg lista fotografirao 15. prosinca, odnosno prošlog petka oko 18 sati i 30 minuta. Hrvatska političarka i diplomatkinja napuštala je haustor u Radničkoj ulici u Zagrebu kada ju je naš čitatelj fotografirao u zanimljivoj modnoj kombinaciji.  


Ova 55-godišnjakinja svezala je kosu u niski rep, odjenula smeđi kožni baloner, crne hlače, zelenu oversized torbu, a ono što je i čitatelja začudilo su japanke u prosincu. U opuštenoj modnoj kombinaciji prošetala je Radničkom ulicom u centru hrvatske metropole. Simpatična Kolinda nasmijala se u kratkom telefonskom pozivu i rekla kako mora ići dalje zato što ju čeka telefonska konferencija. 

1/3

 

VEZANI ČLANCI:


Ovo je bio rijedak izlazak bivše predsjednice Grabar-Kitarović, koju u posljednje vrijeme nemamo baš priliku često vidjeti u javnosti. Nedavno je njezin suprug Jakov Kitarović uhvaćen u javnosti nakon dugo vremena, u zagrebačkom kazalištu Vidra, ali bez svoje voljene supruge Kolinde. 

Podsjetimo, bivša predsjednica svojim izgledom plijeni pažnju gdje god da se pojavi, i to ne samo zbog svojih odjevnih kombinacija, već i zbog svoje vitke linije. Osim toga, i na društvenim mrežama plijeni pažnju, a obožavatelji joj ostavljaju pozitivne kritike na račun njezina izgleda.  ''Predivna dama'', ''Kako moćna žena našeg doba'', ''Ti si kao vino, što starije to bolje'', "Divna i zgodna", samo su neki od komentara na njezinom Facebook profilu.

Kolinda je u lipnju ove godine napisala kako su je imenovali kao supredsjednicu Nadzornog odbora globalne pripremnosti (GPMB). - Zahvaljujući sukonventorima Upravnog odbora, World Health Organization (WHO) i World Bank zadovoljstvo mi je služiti uz kolegu supredsjednika Joy Phumaphi. GPMB je tijelo za nadzor i zagovaranje na visokoj razini, zaduženo za pružanje sveobuhvatne procjene globalne spremnosti za hitne slučajeve u zdravlju.Radujem se suradnji s Odborom kako bismo unaprijedili ovaj kritični posao - stajalo je u njezinoj objavi. 

 

VIDEO: Đoković posvetio posebnu objavu supruzi Jeleni: Bila je najbolja majka našoj djeci dok sam stvarao povijest

Komentara 62

GE
gec
16:47 18.12.2023.

Biti žena u politici nije nimalo lako!! Izložen si vrlo često nepoštenim i zavidnim kritikama naročito žena. Pogotovo to dolazi do izražaja ako si lijepa i još obrazovana i pametna!! Ženskom "patolpškom" jalu nema kraja. Zanima me jeli se ikadaa koja žena poslije ispaljenih "otrovnih strelica" upitala koliko je u pravu!? Sumnjam!!

Avatar Svračak
Svračak
12:06 19.12.2023.

"Uhvaćena" kao da je krala u trgovini.

GE
gec
15:50 18.12.2023.

Svatko ima pravo na svoju privatnost i nije dužan brinuti što o tome netko drugi misli međutim to ne vrijedi za zlobne i vrlo ćesto zavidne tračere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije