Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša predsjednica

Kolinda Grabar-Kitarović oduševila elegantnim izdanjem, pratitelji joj poručili: 'Najljepša Hrvatica'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/10
26.07.2022.
u 16:53

Uvijek besprijekorno dotjerana bivša predsjednica za ovu je prigodu odabrala laganu ljetnu bluzu zanimljivog uzorka koju je kombinirala sa svijetlim hlačama i sandalama. Na sebi je imala decentan make up, a kosu je svezala u punđu. Za ovo izdanje dobila je mnoštvo komplimenta pratitelja.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) nedavno je boravila u Grčkoj, a sada se pratiteljima javila iz Hrvatske, točnije iz Bola na Braču gdje je otputovala poslovno. Na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija. 

Uvijek besprijekorno dotjerana bivša predsjednica za ovu je prigodu odabrala laganu ljetnu bluzu zanimljivog uzorka koju je kombinirala sa svijetlim hlačama i sandalama. Na sebi je imala decentan make up, a kosu je svezala u punđu. Za ovo izdanje dobila je mnoštvo komplimenta pratitelja.

''Predivna dama'', ''Lijepa predsjednica'', ''Dama'', ''Uvijek lijepa i ponosna'', ''Božanstvena'', ''Zgodna i pametna žena'', ''Najljepša Hrvatica'', ''Dama sa stilom'', ''Savršena'', ''Ponos Hrvatske'', ''Najljepša'', ''Draga naša Kolinda'', ''Sve ljepša i ljepša'', pisali su brojni pratitelji.

Podsjetimo, Grabar- Kitarović nedavno je boravila u Grčkoj odakle je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira s osobama s kojima je sudjelovala na simpoziju na kojem se raspravljalo o posljedicama rata u Ukrajini.

Inače, Kolinda u posljednje vrijeme sve više pažnje privlači i svojom vitkom linijom, a pratitelje na društvenim mrežama s vremena na vrijeme iznenadi i pokojom fotografijom iz arhive. Tako je primjerice na svoj rođendan, 29. travnja, objavila fotografiju sebe kao djevojčice.

- Svima vama koji se danas javljate s lijepim željama - hvala vam od srca! Nema ljepšeg od ljubavi i poštovanja!   - napisala je u opisu fotografije na kojoj ju mnogi zasigurno ne bi prepoznali. 

VIDEO Ukrajinci o odluci da će se Eurovizija 2023. održati u Velikoj Britaniji: ‘Voljela bih da se održava u našoj mirnoj Ukrajini, da pobijedimo i u ratu’

Komentara 4

GR
grodar
19:15 26.07.2022.

ma šta ova glumi

TA
Tajg
21:39 26.07.2022.

Rođena u diplomatskoj koljevci , sve njoj prijošteno a mladež mora seliti. U takvoj Hrvatskoj živimo. Manjina sa privilegijama ima sve a šta je sa većinom.koji su gradili Hrvatsku?

YE
Yeah
21:58 26.07.2022.

Potpisala da razni zrakoplovi preletavaju nas zracni prostor za sitnis, i zagadjuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije