Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova emisija na HRT-u

Klub 7 vodi Jelena Glišić, a svoje rubrike imaju Iva Šarić Leko i Mario Valentić

Foto: Igor Dugančić, Pixsell
1/7
10.09.2018.
u 12:01

Glavna urednica emisije je Ivona Čulo, redatelj Tomislav Šango, a producent Dean Radinović

Emisija Klub 7 novi je showbiz & lifestyle magazin koji na afirmativan i zabavan način prikazuje aktualna društvena zbivanja u Hrvatskoj i svijetu i koji ćemo uskoro gledati na HRT-u.


 

Klub 7 fokus stavlja na profinjenu i istančanu prezentaciju uspješnih i istaknutih zbivanja s područja mode, glazbe, hrane, i umjetnosti. Obrađuje i teme iz kulture, turizma, sporta, tehnologije i ostale slične sadržaje. U vizualnom dijelu emisija će se producirati po uzoru na recentne svjetske magazine sličnog tipa.
 
Osim aktualnih društvenih zbivanja, Klub 7 donosi intervju tjedna, reportaže sa svjetskih tjedana mode te najljepše kuće i vile. Uz razgovore s arhitektima, poznatim poduzetnicima i uspješnim ljudima u svojim područjima, tu su i prilozi o zdravlju i ljepoti, izvještaji s najboljih festivala i koncerata te otvorenja izložbi i drugih zanimljivih manifestacija.


 

Kroz emisiju vodit će nas provjerena, ali i neka nova TV lica poput Jelene Glišić, Ive Šarić Leko i Marija Valentića. Glavna urednica emisije je Ivona Čulo, redatelj Tomislav Šango, a producent Dean Radinović. Uz ostale suradnike, modni dio potpisuje Nađa Irena Fišić, kulturu Željko Ljubobratović, a reportaže iz svijeta donosi Ana Muhar.

– Emisija se zove Klub 7 jer svakog tjedna našim gledateljima donosimo pregled najzanimljivijih tema tijekom proteklih sedam dana, a ujedno stvaramo i svojevrstan ‘'klub'’ koji na jedinstven način spaja ljubitelje svega onoga što zovemo umijećem kvalitetnog življenja – umjetnost, glazbu, modu, ljepotu, kulturu, gastronomiju, dizajn, arhitekturu... Teme obrađujemo na informativan, ali i zabavan i edukativan način, pri čemu nam je fokus na kvaliteti. Osim pregleda društvene scene, naši reporteri vode nas u ekskluzivne vile i kuće, otkrivaju najnovije trendove, modne novitete, pobliže nas upoznaju s ljudima koji su nam inspiracija; arhitektima, poduzetnicima, umjetnicima, chefovima, a osim iz Hrvatske, donosimo i reportaže s različitih svjetskih destinacija – ističe Ivona Čulo, glavna urednica nove emisije Klub 7.

Pogledajte gdje su i što sada rade nekad poznate TV voditeljice i urednice

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
13:48 10.09.2018.

nepoznata mi je..pa sam ukucao na međumrežnoj tražilici..i gle..pronađoh dobar članak o njoj http://arhiva.portalnovosti.com/2010/04/danas-manekenka-sutra-odvjetnica/

DU
Deleted user
12:18 10.09.2018.

Opet za očekivat savršenu površnost.

BK
Branimir Krešimir
12:21 10.09.2018.

Dobro bi bilo da date emisiju o "našim" veganima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije