Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svijet u čudu

Kineska manekenka s nevjerojatno dugim nogama postala fenomen

dong lei
Foto: Weibo
1/4
04.06.2015.
u 18:07

Ova neobična Kineskinja odrasla je u istočnokineskoj provinciji Anhui, a prije manekenske karijere radila je u jednoj školi kao učiteljica.

Dvadesetogodišnja Kineskinja Dong Lei postala je prava zvijezda u svojoj domovini, ali i šire. Nakon što se pojavila u kineskoj inačici 'Supermodela' i pokazala svoje nevjerojatno dugačke noge njena manekenska karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Inače, lijepa Dong visoka je 180 centimetara, a dužina njenih nogu iznosi 114 centimetara što je prema kineskim standardima jednako visini prosječnog sedmogodišnjaka

-Potpuno mi je nevjerojatno to što sam postala popularna! Ljudi me na ulici prepoznaju samo zbog mojih nogu- kazala je Dong koja za svoje duge noge 'krivi' genetiku. Naime, njen otac visok je 185 centimetara, a majka 175 cm.

Unatoč enormno dugačkim nogama za kineske standarde, lijepa kineskinja još je daleko je od svjetskog rekorda. Titulu žene s najdužim nogama na svijetu trenutno nosi bivša ruska košarkašica Svetlana Pankratova čije su noge dugačke čak 132 centimetra.

>>Koja vam je od ovih Victorijinih anđelica najljepša?

>>Iva Balaban tulumari sa Severinom! Kao da se natječu koja ima duže noge

Komentara 3

SA
samoborka
21:36 04.06.2015.

Da ima duge noge..ima. Da ima dobre noge..nema.

VE
velikazmija
21:26 05.06.2015.

za ostalo noge su ko zna di- osim za manekenstvo-

VE
velikazmija
21:28 05.06.2015.

rtl -expres i 24 ure ne odustsaju - od večernjeg učiniti erotik magazin- dnevni--svakodnevni-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije