Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazale duge noge

Koja vam je od ovih Victorijinih anđelica najljepša?

Supermodeli, Victorijine anđelice (1)
Foto: PA/PIXSELL
1/10
04.06.2013.
u 10:42

Bivša i jedna od najpoznatijih Victorijinih anđelica Karolina Kurkova pažnju je plijenila u ultra kratkoj srebrnoj kombinaciji kojom je istaknula svoje dugačke noge

Karolina Kurkova, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Jessica Hart i Candice Swanepoel neke su od anđelica Victoria's Secreta koje su sinoć zasjale na crvenom tepihu dodjele modnih nagrada CFDA.

Bivša i jedna od najpoznatijih Victorijinih anđelica Karolina Kurkova pažnju je plijenila u ultra kratkoj srebrnoj kombinaciji kojom je istaknula svoje dugačke noge, a Adriana Lima zasjala je u neobičnoj prozirnoj haljini koja je pokazala njezinu ljepotu.

Savršenu figuru pokazala je i elegantna Alessandra Ambrosio koja se na dodjeli pojavila u bijeloj dugačkoj haljini kojom je pokazala svoja seksi leđa.

>> Pogledajte kakve kupaće kostime priprema Victoria's Secret

Komentara 1

Avatar cuckoo
cuckoo
00:08 05.06.2015.

sve su dobre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije